Nuffnang

Monday, August 22, 2011

KEPUTUSAN CONTEST "BE YOURSELF"


assalamualaikum semua!

hai korang!! hmm before tu nak cakap, sedih kan kalau orang judge kita before how exactly we are in person kan? hmm takpelah dah nasib badan. serious mcm sentap gila. i dont wanna mention about why, who involve etc but takpelah. maybe its my fault jugak. rajin sangat buat itu ini sampaikan ade orang lain salah anggap niat kita :'( *fullstop*

now we proceed to the actual entry. alhamdulillah sekarang semua dah selesai. bukan 100% la tapi, at least senarai pemenang untuk GIVEAWAY pon dah diumumkan. hadiah pon dah mula diposkan. minggu lepas pon baru announce THE PRECIOUS PUMPKINS punye contest. ala ade shazzy announce dekat sini tu. alhamdulillah dah settle dah. tunggu para pemenang claim hadiah lepas tu pos lepas tu tunggu diorang senyum meleret je dapat hadiah :'D


CONGRATULATIONS TO ALL WINNERS! xx




AND thanks a lot for joining okay? jasa korang amat saya hargai! ♥

p/s; yeayy anda ingat tak post dasar-cik-shazzy-muka-tak-malu-menagih-simpati korang? kita menang! dapat number 13, tak kesah la janji kite main secara jujur dengan bantuan korang semua. sayangggg ketat-ketat! Allah je dapat balas jasa sesiapa yang vote. to be honest, memang lah tak kesah kalau tak menang, tapi nak jugak kalau ade rezeki sebab teruja nak jumpa kakak vogue de vass yang ramai sangat adore tu :D

p p/s; and now tengah tunggu abang hensem odisi studio upload gamba :))

thanks again! :)

1 comment:

azalia hjsalleh said...

owh almost forgot bout this.
congratz to the winner ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...