Monday, August 15, 2011

masa semakin suntuk! i need your help :')


salam semorang!! maafkan diatas kecacatan blog ni especially background yang mcm memanah mata korang, blog list dalam awesome bloggers semua hilang, widget berterabut, like semua hilang etc. keputusan untuk GIVEAWAY dah ada k? post untuk list pemenang semua dah ada, cuma tunggu masa je ni. sabar k? paling lambat hari jumaat shazzy akan announce k? tapi tapi dalam masa yang sama, i really need your help. bulan puasa ni lagi kita tolong orang lagi dapat pahala kan? lagipun, birthday shazzy tak dapat banyak hadiah, hadiah vote ni pon cukup lah kan? :)

firstly, LIKE page ODISI STUDIO :D

lepas tu like picture shazzy yang ini:

contestant number 2: FATIN SHAZEA


jasa korang amat shazzy hargai, boleh vote sampai rabu ni je tau! thank you people!

spread the words k? thanks!! ^_^

7 comments:

Puteri Kpop said...

Pu3 dah like! C:

Einaz Shah Rizal Thomas said...

good luck dear ;D

E's said...

aww , comel =)

msrh's said...

dah like! ^^

shazzy :) said...

thankssssssssss :)

Liyana Aziz said...

auchhhh, sweet sangat picca tu ok... all the best ek

Siti Zuraina Bte Amran said...

bru nak like..
rupanya dah taw dah sapa yg menang..
c0ngrattzz sis..
u are very lucky...=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...