Thursday, July 21, 2011

contest "BE YOURSELF" by THE PRECIOUS PUMPKINS


assalamualaikum semua. dah join GIVEAWAY belom ni? cpt la join! banyak hadiah menarik menanti anda! *tarik nafas* kalau sesiapa tak tahu, kan shazzy ade blogshop kan? ala yang ni;


okay pada sesiapa yang tak tahu. kat situ pon ade contest tau! tapi terbuka kepada perempuan jelah. sesiapa yang memang suka shawl tapi macam segan nak beli or kurang budget ke, boleh la join contest ni. yang dah join GIVEAWAY , kalau join contest ni, insyaallah lagi besarlah peluang korang nak grab semua hadiah! hehe so ape lagi?

JOM JOIN! kalau mcm yahoo tetibe bengong, boleh INBOX gambar dekat FACEBOOK: FATIN SHAZEA :)


BEST TAK? hhehehe

GOODLUCK :D

BTW, bukan tamak nak organize GIVEAWAY dan CONTEST sekali, cuma senang nanti nak post hadiah sekali senang, lepas tu nak nilai pon senang. ajak kawan ramai-ramai k? :)

10 comments:

Cik Rose Cute said...

Yang pakai LIKE Susah sikit nie...hihihi...Nanti Sis Join...

Diera Tekikushika said...

sy dah sent gmabar kat email tau. hehe

Siti Zuraina Bte Amran said...

saya dah j0inn....hehe..dah send kat email akak ye..

IEQAH said...

salam syg..
Hai ajak ieqah join contest ye..
Thankss.. Ni berdasarkan LIKE kat fb ye?? ala..sob sob sob..ieqah tak aktif da berFB ni :)

NaEl said...

nak masuk tapi segan takut takde orang nak like. hehu :D

shazzy :) said...

sys rose: hehe okay sissy :)

shazzy :) said...

diera: received dear :)

shazzy :) said...

zuraina: dah dpt jugak tau :)

shazzy :) said...

ieqah: alalalala nape tak aktif fb dah? :)

shazzy :) said...

nael: kalau mcm tu awak kne join giveaway kite :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...