Nuffnang

Thursday, December 17, 2009

from Amsterdam to Paris :D

assalamualaikum :)

wee sorry , post tergendala , aha ! okayy meh I smbg cerita . pagi esoknye , I pegi Paris plak , tapi bukan tros pegi sne , ktorg singgah kat disneyland dulu . tempat yg budak2 slalu impikan . hello ! bukan budak2 je . I pon okay ? haha




org ckp disneyland kne pegi dlm seminggu br leh habis semua game . semua tipu belaka ! 2 , 3 hari dah boleh habis , bwek bwek ! ari first ktorang habiskan disney studios dulu .







hmmm not bad >.<>

hensem kan dye neyh . I ingat dye tak hensem , rupe2 nye hensem gilos . tercair kot i =.=
hari last kat situ, I sental habis semua game kat disneyland parc . okayy fine begegaq gak kepala ney ha kne hentak . bape byk roller-coaster ntah ade haih ;/


lpas tu game budak2 pon I sental , pergh layannnnnnn :D


ewahhh sukanyaaaaaaaa diaaaaa

hmmm nak cghita ape lagi yea ? *wink wink . banyak lagi awak , tapi tulah malas saya nak cerita setiap detik kegembiraan kami ney ha kenapalahhh pemalas sgt neyhhhh









hehe

dah petang2 tu mood ktorg dah choyy habes , semua ade mood yeyeahhh !












ape kes ?

lpas tu si sepupu I tu pegi angkat I . ini membuktikan saya sgt ringan ye anak2 , hehe :D


lpas tu dye bia saya jatuh T__T


ngehngeh tapi saya tak kesah sbb saya tgah ade moodddd !


before balik ktorg snap puas2 . smp org laen teganggu perjalanan mereka . haha








see sampai tourist laen pon cbokkk nak join ktorg :)


eh byk lagi tak upload ney , tapi malas la . gamba sume besaq2 , tak cye korg click setiap gamba , mmg clear habis , tulah name dye nikon , huehuehue

eh korang tak rasa keee I ney chubby gilos , haha tetibe . korang , I malas la nak cerita setiap detik I buat pe . hehe jgnla menyampah =.=

14 comments:

azaliahjsalleh said...

sepupu u umur bpe ?
i agak berminat
ahahaaaaaaaaaaaaaaaa

enyheartsdiamond said...

lucky u!

fithot said...

besttttnyee :D
ble la aku bole pegi pulak =.='

full of love,keyna said...

sporting giler mum and dad sys

happy family :D

shazzy :) said...

haha mengada la lya , budak tu br f3 !

shazzy :) said...

thnks :)

shazzy :) said...

hehe ade rezeki nnt boleh la fatin !

shazzy :) said...

weheeeeee alhamdulillah :)

Anonymous said...

hye.best la!!
ey ur song best,title die ape? ;)

chocolatetarik said...

abah..ko....amboiiiiiiii...ngalahkan bebudak b'gmbar...

shazzy :) said...

sape anynomous neh ?

shazzy :) said...

sape anynomous neh ?

shazzy :) said...

biala dye sibok je

ateyn said...

ouh disneyland paris,i've been there:))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...