Tuesday, November 1, 2011

beautiful york - designer outlet


assalamualaikum and good day everyone! hehehe i was supposed to update about this trip on last two weeks tapi pemalas punye pasal harini baru rajin (ayat kau minahhhh -___-)

anyway, 2 minggu lepas saye pegi york. kalau naik train, ade la dalam sejam nak sampai sane. tapi kitorang pegi pagi-pagi sebab nak menikmati keindahan york baru la lepastu pegi designer outlet. train awal gila kot, dalam pukul 7.30am kot. kat sini gelap lagi okay. so dalam pukul 7 kitorang keluar rumah dengan bekalan mee hoon goreng. nak jimat la katekan :P

nak tengok gamba tak? ^__^



terasa macam comel pakai kasut pink tu. ahak! *tiru gelak kak maria*


bajet retis boleh?

haaa ni depan cathredal diorang. besar sungguh pintu!



dalam pukul 9 lebih kot kitorang gerak pegi designer outlet. ape best kat situ? semua yang branded items, diorang tak guna retail price la, diorang guna harga terbaik dari ladang! murah tak murah la jugak tapi sebab branded dan tahan lama kan, mungkin berbaloi, tak gitu nyah?

eh gamba dalam toilet mesti ada!

muka kakak-kakak yang kepenatan tapi puas dapat shopping!

oh tapi saye tak shopping pon, pegi sane beli boots untuk winter je :P

6 comments:

msrh's said...

seronoknyaaaaaa! :")

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

wahh seronoknya jalan2 :)

Eyqa Azman said...

waaaa.. comey gila kot scenery kat sane.. best.. anyways u look so tiny.. why ??

hanabunga said...

Waah besnya jalan2.Mesti best shopping situ kan.Teringin :'(

shazzy :) said...

hehehehe best tapi kena hati-hati takot terlebih belanja :P

khatgrafik said...

Salam, waaa.. bestnya.. shopping maut gitu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...