Friday, April 22, 2011

frust gila gila gila!



assalamualaikum semua.

thanks again pada yang support ENTRI INI :) kalau boleh
nanti jangan lah tanya apa-apa dah ye. sebab kadang-kadang bila takde mood, kite malas nak cakap, malas nak reply semua last2 kena cop sombong. hah! cakap pasal takde mood ni, mungkin ade kaitan dengan my feelings sekarang. skrg shazzy rasa macam sedih sesedih sedihnya. sebab apa?

firstly, dah lama gila tak jumpa my bff ni. so kononnya, tengah hari tadi keluar then boleh overnight dekat rumah i la. lepas tu tiba-tiba tak jadi sebab kakak dia nak balik rumah la ape la kan, lepas tu tadi cakap boleh, then tak jadi pulak. then cakap jadi, lepas tu tak jadi balik. sedih. dah la lama tak jumpa :(

second, suppose bunny boleh balik this week sebab cuti easter week *taktau ejaan* tapi, bunny tak balik, sebaliknya nanti pegi KK. dah la kaki tengah sakit tu. i wish you were here so that i can take care of you and spend our time together after all that have happened semenjak dua menjak ni :(

third, this week abah takde. so, rumah macam sunyi gila. adik-adik pon tak balik this week. *kalau balik asyek gadoh je* yang ade ijad dengan iyad je. tu pon mcm dah tak best sebab sibok nak swimming je diorang ni tau :(

fourth, final nak dekat, banyak lagi benda tak cover. nak ikotkan syllabus economics paling hectic. ni pon bru lepas settle dengan presentation english. next week ada assignment test econs, test fd maths, theme study english lagi. serabut tau tak? minggu lagi satu nanti ada exam accounts, lepas tu kena hanta assignment accounts. nak study pon tak sempat :(

fifth, still tak decide either nak pegi UK or Aussie. sebab nak kena tengok harga jugak. shazzy ada lima adik berderet. scholarships insyaallah boleh dapat tapi tu lagi satu hal, banyak sangat nak kena buat. fotostat la itu la ini la.

STRESS TAU TAK???

*PERIOD*

BYE!

7 comments:

Aweyn said...

no worries,there's always a rainbow after the rain :)

Syida Shukor said...

pegi UK sayangggg ! :)

okay final samaa . goodluck ! <3

anithDEEBA said...

chill shazzy . good luck final exam :)

shazzy :) said...

aweyn: thanks babe :)

shazzy :) said...

kak syida: insyaallah kak. goodluck jugak <3

shazzy :) said...

anith: awak jugak tau! goodluck!

azalia hjsalleh said...

YANG KUATKAN SEMANGAT OKAY.

PASAL FUTHER YOUR STUDY TUH, I GUESS U KENA TANYA ORG YG BERPENGALAMAN KOT. I'M NOT SURE TAPI LECTURER I PENAH CKP COST LIVING DKT UK MUSH BETTER THAN AUSSIE KOT.

kALAU X SALAH LA. I'M NOT SURE SBB DAH LAME OWH.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...