Thursday, January 20, 2011

moh le kite ke subang parade :)


eh tengok ni tengok ni!





assalamualaikum sayang-sayang sekalian :)
saya nak bagitau niiiii. excited niiii. bahawasanya saya akan bukak booth untuk THE PRECIOUS PUMPKINS dekat subang parade pada 30th january ni! datang tau! banyak discount akan diberi and ade banyak pattern-pattern baru. sekarang trend orang pakai pashmina kan? kali ni memang banyak pashmina yang akan saya jual. cantik2 pulak tu! jojet pon ade. custom made pon ade! hehe bile saya dah snap gamba saya update lagi sekali tau. yang penting semua orang. SEMUA ORANG WAJIB datang *haha demanding. tak kesah la lelaki ke perempuan ke sebab saya jugak akan menjual beberapa barangan lelaki. untuk perempuan, ade baju, shawls dan macam2 lagi. datang tau! kalau nak jumpe saya mesti datang! ^___^


nanti bulan 3 pon ade lagi tau. 6th of march. block la calendar korang tau! muchas gracias~ :)

23 comments:

Zulfahmi Abidin said...

ape kate ko kidnap aku sha spaye aku boleh datang.^_^

Cik Kyla said...

hohoh... insyaAllah :D

.Efira Nabilah Bt Khamsah. said...

alaaa shazzy, feyra jauhlaa kt srwak haihh cmne nk serbu booth kamuh -__-

Lupi said...

kalo free i dtg ler k, hahah. xdpt free gift ke? :P

shazzy :) said...

fahmi: aku kidnap betol2 bru tau!

shazzy :) said...

kyla : amin :D

shazzy :) said...

efira: i takleh bukak blog u :( btw fly jela ke siniiiii :P

shazzy :) said...

lupi: free gift ade je. dpt tgok muka i ler :P

Anonymous said...

nak book booth tu kena byr around brpa eh? if you dont mind (:

anithDEEBA said...

yeay!birthday saye.tolong bagi free satu shawl :)

zazaw said...

alaaa
tak dapat g lah shazzy
:(

Lupi said...

tu freegift tuk bf u..tsk3

Fitrihadi.com said...

wuuu cantiknya..tudung-tudung tu.. ok trick lama nak puji hahaha sengal..anyway selamat kenal-kenal :)

shazzy :) said...

anon: rm75 per day :)

shazzy :) said...

anitH: birthday awak bile? heehe

shazzy :) said...

zazaw: alaaaaaaaaa nape/ :(

shazzy :) said...

lupi: alaaaaaaaaaaa dye dh slalu tgok boring dh :P

shazzy :) said...

fitri: haha slamat bekenalan juga :)

.Efira Nabilah Bt Khamsah. said...

la yeke ?
haishh takpe laa ntey i try tgok keyh ..
kalo ada yg nk support tket flight boleh je fly blek bile2 mse hihi ~

.Efira Nabilah Bt Khamsah. said...

la yeke ?
haishh takpe laa ntey i try tgok keyh ..
kalo ada yg nk support tket flight boleh je fly blek bile2 mse hihi ~

sYazY_dZaiMa said...

waaaa,akak jauh,lau dekat, dah akak serbu tahu,hihi :P

shazzy :) said...

feyra: okay sayang, no problem tau :)

shazzy :) said...

kak syazy: tula sape suruh tak dok KL "_"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...