Nuffnang

Friday, January 28, 2011

jangan lupa datang subang parade ahad ni tau!!!! :D


assalamualaikum semua orang!

shazzy taknak cakap banyak. cuma nak ingatkan pasal bazaar hari ahad ni je. korang jangan lupa datang tau! shazzy insyaallah akan berada kat sana dari pukul 10 sampai 9 malam. datang la kalau nak tengok pelbagai jenis shawl, inner cotton. semua ada kat THE PRECIOUS PUMPKINS. kalau datang sana boleh dapat special price. hehe ingat, ahad tau! datang tau! shazzy de buat join venture dengan satu blogshop yang jual baju perempuan nga tshirt lelaki tapi tak ingat nama blogshop tu apa. sorry kak nelly. apa-apa pun kita jumpa hari ahad ni tau! :)



nak tengok lagi?


LIKE LA SINI! :D

2 comments:

Anak Pendang Sekeluarga said...

Saya memerlukan komentar dan pandangan berkaitan dengan artikel baru yang saya tulis di blog saya.Mungkin saudari mempunyai pandangan dan komentar yang berbeza dengan saya dan diharapkan sama2 kita berkongsi pandangan dan komentar itu kearah kebaikan.Sekian terima kasih.

zulhilmidin said...

waalaikummussalam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...