Friday, December 17, 2010

muka WANTED di MMU :D


assalamualaikum people :)

lambat bebeno nak tunggu shazzy update kan? haha actually dah 3 hari asyek berjalan je. dari selasa smpai khamis memang tak melekat kat rumah. ari selasa teman ibu bayar cukai kat putrajaya. ari rabu jumpa budak ini dan ini. sampai pukul berapa ntah. nanti update pasal tu. malam tu pulak pegi MMU sebab nak jumpe budak ini pulak. ada kejadian lucu + cuak yang shazzy nak cerita. mase kat MMU la. mcm ni. mase nak masuk pintu masuk tu kan, pak cik guard tu suruh berhenti. even nak amek kawan pon kene berhenti sebab die nak amek lesen. tapi tibe2 terjadik jahat. terus masuk je. so konon ingat dah lepas la takde pape kan. haha lepas tu dalam kol 12 klua makan jap sebab sangat lapa makan lunch lambat sangat. lepas habis makan kononnya nak balik la kan. ingatkan nak ikot gate lain. tapi moon ni degil die kate takde pape. sampai kat entrance pak cik tu suruh berhenti. coversation jadi cmni.

pak guard: tahan dia tahan dia *letak bende yang wane merah kat depan gate tu* tadi saya suruh berhenti nape awak tak berhenti?
shazzy: sebab saya nak terkencinggggggggggggggg
pak guard: lain kali org suruh benti, benti la
shazzy: okay pakcik *bagi lesen*

lepas tu bantai gelak ramai2. nak terkencing tu memang spontan habis. memang muka wanted betol la. last2 pegi klua balik then masuk ikot pintu belakang. mase nak masuk tu memang doa habis-habisan. skali dia bagi masuk. haha memang lawok habis. tapi cuak sbb takot kne clamp. pagi2 bangun terus teringat kereta. lepas bangun g check alhamdulillah tak kene clamp. haha. lepas tu teros pegi MPS amek cek then pegi herbalife amik stock then tros pegi pavi. tapi sayang, lupa nak amik gamba lansungngan minah2 ni. haha tapi best la kan lagi2 kalau kua ngan moon ni. haha roomate dia yang gila pekat slang penang pon ikot, eqa si comel. haha pukul 6 camtu kot baru sampai rumah. letih bebeno. lenguh satu badan. yang pasti nak keluar lagi!! :D


12 comments:

yuyuEyuliaNa said...

hehehe. comel je nak kencinggggggg tuh. hehe xD

Tina Farhana said...

nak terkencing. alasan baekk punya! hahahha.. guard tu pon, garang nau..

shazzy :) said...

sys yuyu: haih malu pon adeee haha

shazzy :) said...

sys tina: haha nasib baek dye tak menengking hehe

Zulfahmi Abidin said...

huhu.klu aku jadi pak guard tuh aku tak bagi lepas selagi tak bagi kiss.cun tuh ko sha.^_^

Afendi Othman said...

pak guard tu nak berkenalan tu..hehehe

shazzy :) said...

fahmi: mengada je kau ni. belasah gak kang xD

shazzy :) said...

bro afendi: tula pasal hish hish pdhl dah tua :P

azaliahjsalleh said...

nakal la mak cik nieeeeee
babe td i pegi bukit jelutong
mkn tutti fruti
x tau umah u kat mne =(

Shahrul Tanaka Safeai said...

boleh pakai alasan terkencing tu..wakaka :p

shazzy :) said...

lya: hehe ternakal jap. ya Allah syg, that kedai is just across my house tauuu :(

shazzy :) said...

hehe spontan je tuu :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...