Thursday, December 9, 2010

sayangnya saya kat awak!! :D


salam wahai readers sekalian. hehe ni adalah 2nd entry about my love. 1st entry kat SINI. hehe. anyway lepas lama jugak lah mengira hari kan, akhirnya 28 nov aritu bunny balik rumah. then 29 nov tros jumpe. yabedabedu! macam shazzy cakap la, kena mengira hari, kira jam, lepas mengira jam, kira minit tapi takdelah sampai saat sebab bila dah ada depan mata tu takleh nak buat apa dah. rasa mcm nak lompat2 jek! tapi kene behave sebab ada mat saleh hensem kat tepi-tepi pavi tu ^__^ haha okay excited habis la ni. lepas tu khamis lepas iaitu sehari before anniversary *wink* jumpa lagi kat cineileisure :D malangnya, minggu ni tak dapek nak jumpe. masing2 banyak hal. weekend ni dah la nak pegi port dickson kan. takpe2 next week insyaallah boleh jumpa. haihs dah dekat macam ni pon susah nak berjumpa tau tak -__-

kalau date dengan bunny, perkara MESTI buat adalah tengok wayang. kaki wayang bunny ni. tak jenjalan pon takpe asalkan dapat melangut makan pop corn duduk diam-diam sampai la habis movie. kalau boring, shazzy tido. wakaka. sebab shazzy bukan kaki wayang. kalau tak kerana sayang, memang dah biar je dia tengok movie sorang-sorang. lalalalala *haaa tu kang ade yang touching tu :P lepas tu kalau tak ke pavi, g one utama. favourite place tuuuu! tapi tapi the best part of my day is when im with you. no matter where we go, what we eat, what we do and sorta ♥

he's the reason why i smile a lot these days ^__^

mengada kan? hehe kalau tak kerana bunny sendiri confess suka aku, memang sampai sekarang la kitorang takde pape. kisah2 lama, let bygone be bygone. kononnya trauma la sangat lepas 3 thun menyolokan diri. tapi nak buat camne kan. dah memang tertulis akan ada perhubungan antara kitorang. and all i have to do now is berdoa yang dialah jodoh aku sampai akhir hayat. kalau korang nak tolong doakan pon boleh jugak :)
Amin ;D

53 comments:

nn said...

sweeeeeet! semoga berkekalan lah ye :)

princeduyong said...

semoga kekal hendaknya ye..

Cik Akma said...

sweet okay korg. 1st time tgk bf shazzyy eheh :D

nani :) said...

amin!
suke tengok shazea bahagiaaaa
memang berseri2 laaa
sama cantik sama padan! :)

.Efira Nabilah Bt Khamsah. said...

SWEET !
insyaAllah bkekalan smpai akhir hyat :)

Amni said...

amin...=)

zazaw said...

auw !!!
bapak sweetttt gileee

Aweyn said...

how sweet shazzy~~
smoga kekal hingga ke akhir hayat. aminnnn~ :)

twinkle twinkle said...

semoge kekalan :)

Eazy Izzuddin said...

whoaa....
hehe
aminn..
xD

fara said...

hehe. sweet kapel :)

Aimi Bahari said...

comelnyee korang berduaa. =DD

NaEl said...

aicececehhh suke nye die. senyum sampai telinge. hihii :D

kasihkuamiera said...

cute nya u guys ni...sesuai sngt..smoga hepi2 selalu

lady mermalade said...

fewwiiiitttt! muka korg ade iras dowh!! jodoh kot...ni dak tgb gak ke wei?

shazzy :) said...

nn: thank you dear. amin :)

shazzy :) said...

princeduyong: thanks yea. amin :D

shazzy :) said...

sys akma: hehe thanks sys. amin insyaallah <3

shazzy :) said...

nani: alhamdulillah laaaa terima kasih nani :)) amin ya Allah :D

shazzy :) said...

feyra: aww thanks babe. tapi i takleh nak bukak blog u la dear sorry tau :)

shazzy :) said...

amni: terima kasih. amin jugak :)

shazzy :) said...

zazaw: hehe jgnla bapak cenggitu. hehe thanks babe :)

shazzy :) said...

aweyn: hehe thanks dear. u too yeah? :D

shazzy :) said...

twinkle: thanks yea :)

shazzy :) said...

eazy: thanks amin :)

shazzy :) said...

fara: thanks sys :)

shazzy :) said...

aimi: hehe si dia comel la, saya tak :P

shazzy :) said...

nael: haha mestilah. dah lame tak senyum lebar mcm tu :D

shazzy :) said...

amiera: hehe thanks thanks babe. amin insyaallah :))

shazzy :) said...

zulaika: hehe amin di situ. hish2 bukan budak tgb ler :P

anithDEEBA said...

shazzy,aww aww.moga berbahagia,dear!
so sweet.sumpah jealous >.<

moga berkekalan,syg!

Amirrah Zawani said...

sweetnya korang :)

akmalhilmi said...

for the first time aku tgk bf kaw
hahaha

shazzy :) said...

anith: awwww jangan jeles! hehehe kite tunggu u puye plak tau :) thanks! amin :D

shazzy :) said...

amirrah: hehe terima kasih :)

shazzy :) said...

akmal: kantoi la kau jarang bukak blog aku kan! haha

acaPAW–ė7 said...

Alalala, comel! :P

Syida Shukor said...

tahu tak sweeeeeeeet nya shazzy cakap "kalau tak kerana sayang" awwwwwwwww .

semoga kekal sehingga ke akhirnya sweetie . amin (:

yuhuu fain said...

bila nak knalkn kat aku n yg lain! ;D

sweet ahh korng! hehe
smoga bkkalan dear! ;)

fyna said...

korang memang comel la syg

azaliahjsalleh said...

hoho 2 2 pun sweet laaaaaa
cocokkkkkkkkkkkkk
babe i na jd pengapit u boleh x ?

shazzy :) said...

abg acap: thanks :)

shazzy :) said...

kak syida; heheh thanks akak. doakan tau! :D :D

shazzy :) said...

fain: ade mase aku knalkan la kat korang tau tau :D

shazzy :) said...

fyna: thanks dear, amin :)

shazzy :) said...

lya: hehe boleh aja babe, janji kne cari partner untuk jd pengapit laki lah :P

azaliahjsalleh said...

HOHO part kena cari partner laki as pengapit tuh yg x bestttt !
suh ijad je la eyh
dia chumel

shazzy :) said...

will do babe! mase tu ijad mesti dah tgi dari kite :P

aienyerika87_badlisyah said...

sgt sweet..moga berkekalan ye shazzy...nice blog =)

shazzy :) said...

thanks babe :) amin!

wunny said...

so sweet of you !

shazzy :) said...

wunny: thanks dear :)

bb_nona said...

joomlaahh..dtg belog sy yg x byk pun cite sal bf..hhaaa..
heeee..goodluck in ur life..in ur love...k !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...