Tuesday, November 9, 2010

it's over!!


yes babyyyyyyyyyyyyyyyyyyy exam is finally overrrrr :D

okay sapa nak lepak? jom lepak!! haha bajet mcm takde exam lansung dah kan. tapi betol lah. disebabkan abah tak kasi kerja which is very disappointing, aku nak keluar. kalau boleh every week. muahahaha. this week maybe nak lepak ngan budak kedu. mungkin nak main futsal. kalau tak jadi, kanak-kanak comel berkaraoke pada tengah malam. lepas tu minggu depan kan raya haji. masa tu nak balik rumah nenek kat seremban. sape2 yang duduk seremban boleh roger kalau nak jumpa. tapi takde la lepak dr pagi sampai petang tau. kot nak jumpa-jumpa kejap boleh la. minum-minum bawak pokok sena ke. ewah! almaklumlah, saya kat rumah nenek :)

then 19hb or 20 hb tu nak pegi keluar dengan kakak-kakak kesayangan saya. sapa nak ikot? haha lelaki-lelaki yang masih single tu mesti sibok nak ikot. diorang cun tau tak? :D haha tapi harap maaf, semua dah berpunya. hehe. then minggu seterusnya ari jumaat sampai ahad mungkin nak duduk rumah sebab isnin tu ada orang tu balik!! :D yeayy omg tak saba :)) haaa kalau mood saya baik, saya akan tunjuk bunny saya on my next post. kalau baik la. taknak janji :P

tapi tapi saya cuti sampai akhir bulan 12 je. sedih kan? sedih gila. orang laen cuti lebih dari 3 bulan(especiall bunny saya tu), saya ni cuti tak sampai 2 bulan *sedut hingus* eh, dah nak pukul 6. nak kena siap ni. ibu nak amik. babai korang! :D


26 comments:

princeduyong said...

waaaa...exam dah abis...seronot...slamat mencutikan diri...

akmalhilmi said...

jom2 lepak
hehee

shazzy :) said...

princeduyong: huahua terima kasih :_)

shazzy :) said...

akmal: JOMMMMMMMMMMMMMMMM! :D

Anonymous said...

aaaaa .. best nya dah ahabis exam ... i baru jer mula :/

Anonymous said...

aaaaa .. best nya dah ahabis exam ... i baru jer mula :/

mariea said...

huuu... sonoknya dah cuti.. ish! hhahaha... selamat bercuti...!!!

anithDEEBA said...

shazea,teringin jugak nak lepakkkkk sama.jeles jeles. -_-"

btw,lama tak round round blog she's no you niyhh.al maklum,lama tak berblogging :)

anithDEEBA said...

heaven gila dah habes exam,shazea.jeles jeles.nak jugak lepak lepak dgn u.aww aww.

btw,lama gila tak baca belog niyh.lama tak blog walking.

shazzy :) said...

anonymous: haha well goodluck okay :)

shazzy :) said...

mariea: hehe thanks babe :)

shazzy :) said...

hehe takpe ade rezeki kita jumpa. hehe goodluck for your exam too babe :))

aunyNAA said...

aaa~~ jeles meles ngn mu ah. aku dop abih agy finall :(

atok said...

bestnya exam da abes warghhh

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

xbesh kan cuti sekejap sajo..maw cuti lelama..baru syiokk..hihi

Nur Amalina Razali said...

boleh join?haha

ZACK ENTRY said...

merdeka sudah..=)

shazzy :) said...

auny: haha sabo jelah okay :D

shazzy :) said...

atok: relax2 kene heart attack kang bahaya! haha

shazzy :) said...

syafawani: takpelah asalkan cuti :P kalau lame2 cuti gemok lak asyek mkn tido haha

shazzy :) said...

amalina: join lah =)

shazzy :) said...

zack: yeaayyy *lompat*

Eazy Izzuddin said...

jomm
nak ikut lepak
calling2 t hehe
:P

Entry Baru:
*CONTEST- MISS LOLLY'S | BIRTHDAY*

Syida Shukor said...

bunny shazzy ? awwwww hee hee

shazzy :) said...

easy: haha jommmmm!

shazzy :) said...

kak syida: daaaaahhhhh :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...