Nuffnang code

Sunday, June 1, 2014

It's been awhile. Hi everyone!

 
Assalamualaikum and Hi everyone?
 
It's been awhile since I've been able to share my stories in my own blog. So many things came up when I think about updating my blog. *sigh*
 
Anyway, as I'm already in my final year right now, therefore I guess everyone would understand the reason why I keep neglecting my blog. Tu pun kalau ada orang ingat lagi kat saya :') Hahaha kesian She's No You :) ni. Ni pun cerita dia nak update kejap je lepas tu dah. nak upload gamba apa pun taktau sebab dekat Student Union ni. Haaaa sebelum ni memang lah berkampung dekat sini, tapi takdelah balik sampai 2-3 pagi sebab nak kejar bus semua kan. Tapi lepas je hanta dissertation 9 May aritu, decide nak stayback school sebab kalau balik rumah, satu hape tak jadi. Masa nak exam lah sibuk nak masak lah, kemas bilik lah, kemas barang semua lah. Last-last, memang Student Union ni jadi rumah kedua. Alhamdulillah the progress has been good. I think I am more prepared this time although its quite last minute. Better late than never, right? I've learnt from the past. So masa awal-awal dulu adalah jugak lepas kelas try baca balik apa yang patut. Tapi still rasa tak cukup. Mana nak focus Audit project lagi, Dissertation lagi kan? Ntah lah, maybe different people, different ways. I hope I've done my best and enough to make my parents happy, proud and worth having me as their daughter. Amin InsyaAllah. Doakan Fatin Shazea dapat First Class Degree ya?
 
 
*current state*
 

 
I have another 2 papers to go. May Allah ease my papers. May Allah strengthen my mind & heart. May Allah help me to succeed in Dunia & Akhirat. InsyaAllah. Please pray for meeeee :')
 
Amin.
 
Till then :)
 
 
 
 
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...