Nuffnang code

Friday, November 22, 2013

baru nak update?

Assalamualaikum semua :)

Phew, sendu nye blog ni alahai. 9 bulan dah tak update, ni kalau ikutkan dah ade baby ni. k #lawakhambar. haaa sape rindu? 


meh nak peluk sikit susah-susah je rindu kite :'p

there are lotssssss of stories that I wanna tell tapi macam biasa alasannya, malas & kekangan masa. tapi, sekarang ni mood macam dah ade sikit. sikit la. besok lusa aku try update panjang sikit. cerita pasal #shazzytraveldiary ke? cerita pasal apa yang aku buat masa balik cuti summer aritu ke? cerita pasal ehem-ehem ke? heheh tengah kumpul kronologi balik ni since cerita boxing day 2012 tahun lepas? tahun lepas? cepatnya masa berlalu! serabut dah kepala otak baca literature banyak sangat ni T__T

Doakan final year saya, Fatin Shazea ni smooth and silky, Insyaallah. My aim is, FIRST CLASS DEGREE insyaallah. Tak tolong doakan pun takpe, AMIN kan saje dah cukup. Thank you :')
See you guys laterrrrrr :D

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...