Nuffnang code

Sunday, November 24, 2013

Egypt Part 1


Assalamualaikum ladies & gentlemen :)

Kita berjumpa lagi harini! Heheh dah baca pasal TURKEY ESCAPADE belum? kalau belum, click dekat SINI. dah habis jalan dekat Turkey, aku ikut Wina balik Egypt. Naik flight dari Istanbul Sabiha then bila sampai Alexandria, terus hantar beg dekat rumah Wina. tapi tak tidur pun, letak bag, keluarkan baju & souvenir sikit then bergegas ke stesen bus sebab nak pegi Sharm El Sheikh dulu, excited! Again, kena redah dalm 10-12 jam perjalanan lagi. Agaknye kalau nak pergi satu dari satu tempat dekat Middle East ni memang kena baik bus lah lepas tu lama pulak tu. Macam biasa, dah sampai mestilah pagi. tapi kena terus carik hotel sebab nak letak bag dan memang dah ada plan kan. Sampai je dekat kawasan tu omg dah la panas, sunyi nye. orang? nan hado! 

Tapi, tak kesah lah letak barang terus pegi makan KFC jap. Oh lupa, dekat UK susah sikit nak jumpa KFC halal. So ape lagi, balas dendam aaaa. Haha tapi paling best apa tahu? PANAS! OMG PANASSSS TAKYAH PAKAI SWEATER/JACKET DAH YAHOOOOO! haha k terlebih excited sebab UK sejuk je memanjang. oh lupa pulak, petang tu macam free & easy tapi kitorang decide nak try ATV. dah la murah, lama pulak tu! :D okay, ce tengok gambar dulu.











haha exciteddddd sampai sekarang. tapi bila dah habis je ATV je, kitorang terus balik hotel sebab nak carik makan, lapar. lagipun besok kena awal sebab nak gi explore Tiran Island!





acececece


cantik kan laut biru? :')




kalau dah kerja berendam je seharian, confirm la penat gila & of course, sunburn. muahahaha! okay kita sambung Part 2 nanti ya? teehee :D


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...