Nuffnang

Tuesday, August 16, 2011

setelah lama tidak bersua..


akhirnya kita dapat jumpa semua 5-5 lagi alhamdulillah!

lokasi: rumah ain
hari: rabu
tarikh: 10 august

alkisah, sambut dengan family dah. sekarang kite sambung dengan kawan plak. rabu lepas jugak, saya dapat jumpa geng bas sekolah saya! punyalah susah nak buat reunion kan, kang jumpa sorang, sorang tu pulak takde. last ktorang gather berlima masa raya 2 tahun lepas, tu pun dekat rumah ain. kali ni pon kat rumah ain gak. miahahaha 2 tahun depan mcm mana plak weh?

haaaaaaaaa inilah geng bas sekolah saya!

shazea / afiq / naddy / ain / moon

kitorang plan jumpa hari rabu itself sebab ain ni baru balik cuti dari mesir. so mcm kesian pulak nak keluar hari selasa tu jugak kan. dah saya ada kereta, kena lah pick up sorang-sorang makcik ni. mula-mula moon, dekat bts. muahah kesian kat kau kena tunggu lama. manalah aku tahu! salahkan traffic malaysia! lepas amek naddy dekat leisure mall. eee tasuke kawasan tu sebab ramai bangsa ____. *isi tempat kosong* lepas tu pegi amek ain dekat rumah dia, terus ke econsave amek afiq then singgah dekat lake ape ntah nama dia. okay semua tempat ni membawa saya kepada seseorang. rindu awak! balik cepat ye? :')

lepas memborong apa yang patut dekat bazaar ramadhan, ktorang balik rumah untuk bukak puasa. habis makan je masing-masing memerap dekat bilik. buat apa? ofcourse la gossip!! gila banyak cerita. sangat-sangat banyak sampai tak berhenti cakap sampai satu cerita ni boleh bawak kepada cerita yang lain. alah, bukan selalu kan? teehee. lepas tu kitorang turun bawah untuk sambung gossip sebab nak sambung moreh.


yummmyyyy! jeles tak? bila dah sampai kat bawah, naddy hulur hadiah. aaaaaaaaaaa patot ah korang beli big apple ye? ingatkan sesaje nak makan malam mase tu. agak terharu la kan :')

terima kasih awak, awak, awak dan awak! sayang korang sampai kedut dan sendat tau!

pastu kitorang pegi downtown cheras. tempat ni pon buat saya rindu lagi dekat seseorang. takyah cakap banyak, memang lepas gian habis pegi downtown. sampai-sampai terus dapat casing bb, penat ngorat abang tu bagi murah, kenyit-kenyit mata je dah boleh blah dengan puas hati. kali ni, bila pergi downtown, aku dapat round setiap sudut tempat tu. sebelum ni pergi, mcm ada skip2 barisan kan. ni berapa kali round. haha serious penat tapi puas hati gila.

malam tu kitorang sambil gossip. oh lupa! cik ain kita ada borong baju dari fbshop saya. cik afiq plak borong satin shawl. sambung gossip sampai sahur. haha percaya tak? eh tak lah sampai sahur, sempat la jugak layan saw 7. gempak gila! tapi nak kena tengok balik dr episod 1 sebab mcm tak paham sangat. haha korang rasa moon berjaya tak pegi kelas? korang rase ned berjaya tak pergi keja?



jawapannyaaaaaa.................













TIDAK!

ahaha takpe moon, aku doakan semoga kau lulus exam final nanti. kau kan genius!! untuk ned, aku memang nak bagi peluang kau cuti. hakhak boleh tak camtu? anyway, HAPPY BIRTHDAY NED!!!!

dalam tengah hari barulah kami membuat keputusan untuk pulang ke kampung halaman. haha lepas tu sorang-sorang aku drop kat tempat masing-masing. kite jumpe tak sampai 24 jam tapi banyak benda kita boleh buat kan? :)))





weeeeeeeeeeeeeeeeeee saya suka saya suka ♥ thanks kawan-kawan!

papepon yang jadi, aku harap kita rapat mcm ni sampai tua nanti. insyaallah. sayang korang!

jangan lupa vote!

like sini dulu http://www.facebook.com/pages/Odisi-Studio/198589603512444

then like http://www.facebook.com/photo.php?fbid=233694316668639&set=a.233552176682853.58634.198589603512444&type=1 :)))

6 comments:

azalia hjsalleh said...

woahhhhh bestnya dpt hadiah
colour pink plak tuh

zazaw said...

saat dengan bff
ade lah saat yang mcm
rare !!!
kannn??
haha

shazzy :) said...

lya: hehe hadiah tu bukan camera tu tau :P

shazzy :) said...

zazaw: seconded that! teeheeee :D

cik bulan said...

i loike muahahah

ieqa said...

Comelnyaaaa kamera tu! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...