Friday, July 22, 2011

sanggup pergi tengok chelsea sebab awak je! ♥

assalamualaikum sekali lagi!

siapa pergi training chelsea semalam? hehe saya pon pergi jugak! match betol pon pegi jugak tau! kalau memang nak plan jumpe sensorang susah la en. balik-balik bukak fb, tengok ramai je check in dekat stadium bukit jalil tengok training. heh training pon kalau nak ikutkan setengah stadium, match bebetol memang cant imagine lah kan. bila sampai je dekat stadium, serious pening. dengan ramai orangnye, bau-bau tengok segala bagai. huaaaaaaaaaaaaaaaa T__T

kalau tak kerana awak, memang saya tak pergi tau tak sayang?

tapi kita pegi dengan adik-adik kita jugak. haha kebetulan ijad dengan iyad have the same interest with my bunny, and kebetulan ade tiket, so bawak jelah diorang. and alhamdulillah dah dapat permission daripada ibu ngan abah. lagi lah happy budak-budak ni :D

lepas tu shazzy jumpe kawan mrsm TGB dulu, kawan baik ni. maisarah nama dia. kalau nak hangout betol2 punyelah susah, last-last jumpa dekat stadium je kan babe? hehe

ramainyeeeeeeeeeee -_____-

to be honest, shazzy memang tak kenal sorang pon player. kecuali yang pemes-pemes yang selalu bunny sebut macam lampard, drogba dengan alex? pelik kan girlfriend tak suka bola tapi teman gak pegi sane :')

well lepas tu jumpe nisak, kak izzey dengan boyfriend dia. ni pon jenis susah nak jumpa. tapi kat stadium pun boleh. muahahahah :D

oh and this is sayang's friend, fauzi :)

my beloved 3 mousekeeters;my heart skips a bit ♥

semalam lepas tengok match, pegi singgah downtown cheras kejap sebab nak lepas gian. sekali dapat satu beg vintage!! miahahaha lepas tu pegi makan then balik :D

semalam mungkin the last time jumpe bunny before dia balik sarawak ahad ni, tapi takpe. tinggal sebulan je lagi then bunny balik lagi untuk raya!!! :D :D


20 comments:

Aweyn said...

alaa sweet sgt :')

azalia hjsalleh said...

ini namanya berkorban demi cinta.
owh so sweet

Engku Sofea said...

alalalalalala gila sweetttt ! JEALOUS !

Engku Sofea said...

alalalala gila suwetttt ! jeles !

IEQAH said...

Liverpool..liverpool..
Ehh silapp..TORRES TORRES :)

Bestkn tgok live tapi game hari ni boring sikit.. tapi suke gambar sedondon u all

~naddy~ said...

wahh. best la dpt g tgk chelsea. hehe

Anonymous said...

:O senior terendak, huhu

shazzy :) said...

aweyn: hehe takdelah :'D

shazzy :) said...

lya: hehe aah kan, tulah lgpon org tu nak balik dah :D

shazzy :) said...

sofea: jgn jejeles, awok tu lg sweet :D

shazzy :) said...

ieqah: memang boring pon, kalau ikotkan hati, nak je tido kat situ hhahaha

shazzy :) said...

naddy: hehe awak nape tak g tgok gak :P

shazzy :) said...

anon: wuhuuuu sape niii? mmg dye terendak dulu pon :D

cityiklan said...

Get Free Dofollow Linkback From Us!

Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
iklan percuma Online Malaysia

NaEl said...

awwww so sweet shazea sanggup tuuu.
Demi cintaaaa :D

shazzy :) said...

hehehe oyeahh :'D

nashanadz said...

ahahha sweet ;)

shazzy :) said...

nashanadz: hehehe thank yoU :")

wanie said...

shazeaaa, comelnya korangggg :D

shazzy :) said...

wanie: hahahahaha maluuuu ^__^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...