Sunday, August 14, 2011

happy birthday to me! :D


assalamualaikum people! apa khabar? hehe siap tahu rabu lepas hari jadi kita? teeheeeee thanks sangat kepada semua yang susah payah hanta message semata-mata nak wish besday, post kat facebook, twitter, bbm, blog, etc. thank you so much :)) you guys really made my day! :)

nak tahu tak siapa yang wish dulu? of course la nenek tersayang. tiap-tiap tahun tak pernah lupa hanta kad untuk cucu pertama kesayangan beliau nih. lepas tu mesti ada terselit RM10. alhamdulillah, sayang nenek sangat ♥ kalau nak ikotkan ramai gak la wish awal daripada tarikh sebenar tapi tak kesah lah, yang penting ingatan tu kan? ada yang siap call pukul 11.45 malam, 9 aug tu lagi semata-mata nak wish. lepas tu ramai la hanta messages including my ibu, lepas tu lepas tu ada orang call, teros nyanyikan lagu birthday ^_____^

siapa tahu besday shazzy same ngan ijad? eh bukan exact date la tapi ijad 4 haribulan 8. shazzy 10 haribulan 8. memang sebenarnya nak kasi sama tapi ibu cakap perut ibu dah meletup dah sebab tu kena bersalin awal. haha =.=" kek tu auntie faezah ngan uncle emel yang bawak. chocolate indulgence :D :D

oh inilah ibu saya yang dah jaga dan belai saya sejak berusia 1 hari sampai 20 tahun ni dah. sayanggggg ibu banyak-banyak! ♥

pelik kan? kadang-kadang kita boleh contact bf kita setiap hari pastu cakap kita sayang dia tapi macam susah nak cakap sayang sangat dekat ibu kita sendiri kan? papepon, ten sayang ibu &abah!!! terima kasih sebab lahirkan fatin dan didik fatin supaya menjadi yang terbaik dalam kalangan yang terbaik. doakan fatin supaya sentiasa berjaya dan dapat balas jasa ibu dengan abah nanti :') AMIN!


20 comments:

Etong said...

selamat hari jadi dear...sedap nya kek diaa!

shazzy :) said...

kek favourite semua orang "D

cik panadol said...

happy belated birthday sis

shazzy :) said...

thanks dear :)

msrh's said...

habby birthday shazzy :)

Nasuha said...

slm kak happy birthday!

slm
need your help
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/08/giveaway-headscarf-and-duit-raya.html
klik situ
kt entri first tu cri perkataan klik SINI1 tu je kene wat

akk klo nk join GA pun tkpe..tu je akk kene tolong eh..plz2

shazzy :) said...

thank youuuu! :D

azalia hjsalleh said...

wow besau kek diaaaaaa ;)

Nur Fatin Nabila Zeeyan said...

bestnya kek . .
by the way, happy birthday! dapat banyak hadiah tak? ;P

Puteri Kpop said...

epy bufday akak! C:

ada mokhtar said...

happy birthday

shazzy :) said...

nasuha: okay dear insyaallah akak join k :)

shazzy :) said...

lya: kan? smp harini tak habis :P

shazzy :) said...

nur fatin nabila: dapat 1 je, dah besau mcm ni takdenye nak dpt hadiah hahaha

shazzy :) said...

puteri: hee thanks dear :)

shazzy :) said...

ada: thanks! :D:D

vanillagirls said...

selamat hari jadi ^^

vanillagirls said...

selamat hari jadi ^^

Siti Zuraina Bte Amran said...

happy bufdeii..!!!

shazzy :) said...

thanks semua :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...