Nuffnang

Saturday, October 23, 2010

new updates, SOON.


assalamualaikum people :)

harini 23 haribulan pukul 3.20 masih tak tido lagi. sambil tengok orphan. untuk hilangkan cuak kita update blog. muahaha. lagipon, memang dah lama tak update kan? ahh before terlupa. dalam masa terdekat ni, shazzy akan update THE PRECIOUS PUMPKINS with some new shawls. cuma ada certain tak sempat nak snap dah terjual. so yang tinggal je lah ya. kalau ada masa esok shazzy snap. sebab kata ibu, kawan-kawannya nak datang esok. haaa tu kat dapur dah siap masak kuah laksa johor. bau satu rumah. sedap :)

dua malam lepas, orang kuno ni layan cerita MY NAME IS KHAN. fantastic! amazing! awesome! semua ada. memang sumpah best. menangis tu of course la kan? siapa yang tak menangis tu hati batu. haha jahat gila =.= eh, serious tak fokus update sambil tengok tv ni. tunggu shazzy update k? toodles :)

1 comment:

twinkle twinkle said...

da lama x tgok cita hindustan hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...