Nuffnang

Sunday, October 24, 2010

THE PRECIOUS PUMPKINS UPDATED!


salam. as promised, i have updated my fbshop, the precious pumpkins on facebook. sebenarnya, dah amik stock hari selasa lepas. tapi almaklumlah kalau dah kat sunway memang takde masa la snap gamba shawls semua kan. then, bila stock dah ada, teros je la jual kat kawan-kawan kat sana. yang tinggal je la yang sempat snap ya. korang tak beli pon takpe, cuma tengok2 je la. mana tau ada yang berkenan. harga macam biasa boleh runding. regular customer lagi la dialu-alukan. oh kali ni saya ada update inner cotton jugak tau. sekarang tinggal 10 helai je. kalau beli shawl, harga inner cotton akan diturunkan mengikut nilai jumlah tudung yang telah kalian beli :)


shawl anting-anting

random shawls

cotton stripes

so, kalau nak tengok macam-macam jenis shawl lagi, lawat je fbshop saya tu. kalau nak tanya pape, hit je kat sini or else tinggalkan comment kat gamba ataupun kat wall tu ya.


thanks :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...