Nuffnang

Wednesday, October 13, 2010

Allah itu maha pemurah kan? :)


assalamualaikum. so now alhamdulillah i dah habis segala test untuk carry mark ke final. okay cop tinggal 1 je lagi iaitu 10% daripada listening test. yg tu insyaallah next week tapi takpelah asalkan semua test yang akan carry mark ke final tu dah habis, happy pon ada, sedih pon ada. sebab ada yang boleh dapat full mark sekaligus naikkan markah, tak dapat. sebab apa? sebab tak cukup masa. eleh, alasan. padahal pemalas nak menulis laju-laju. tapi takpe insyaallah ade hikmah. sekarang ni memang berharap kat final je. mase final dah la ade 3,4 hari gap antara exam. lemah semangat betol. lagi lama tangguh lagi lah tak baca buku. tapi if Allah's will then everything's gonna be okay :)

semenjak belajar kat sunway ni kan, mesti ade symptom nak keluar after habis kelas. terok gila perangai kan? mentang2 ada kereta. haha tapi alhamdulillah nafsu ni masih dapat dikawal dengan cuba membusykan diri dengan hal lain seperti melayani twitter. wakakaka. bila lahh nak sampai 10k tweet ni. orang lain dah berpuluh-puluh ribu sejak berkurun dah haih =.=

anyway, test account, maths ngan econs sume alhamdulillah berjalan lancar even though tak prepare sangat. bayangkanlah hari jumaat ade open house kat dshire (tunggu gamba je ni nanti baru update), then balik umah dah pukul 10 malam teros tangguh sampai besok hari. tapi dalam masa yang sama teringat nak kena pergi amik scholarship award. then kebetulan pulak minggu lepas hari malang sebab kena diarrhea. sedih en? termakan roti kulat. mane la nak tau. mase tengok okay je bile esoknya tengok dah berkulat. kiranya memang kulat dah ada tunggu masa nak bercambah je la kan. so, implikasi dia tido sepanjang hari. malam plak bergayut ngn buah hati :D :D

hari ahad pulak sepupu yang datang dari terengganu since rabu malam ajak pi umah mak su kat klang. lagi laaaaa tak belajar. lepas makan, muntah balik then tido. memang terbaik. then diorang tak kasi balik sunway malam tu. esok pagi barulah ibu hanta balik sini. tapi tapi ngantuk then sambung tido tengah hari baru bangun. masa tulah baru nak study account =.= memang cek mek molek betol lah hari isnin tu. then suppose selasa exam maths tapi gedik pi bantai belajar econs sebab tak baca hape ponnnnn. esok tu baru terkedek-kedek nak blaja maths. tadi dapat result. nasib baik okay :D alhamdulillah. then malam tadi memang pulun habis ah untuk econs. tapi kan tapi pukul 9 sempat lagi nengok cite asmara :P

then tadi bila kene masuk dewan tempur memang dah cuak habeh dah. tapi seriously syukur gila-gila soalan yang keluar bertepatan ngan soklan target. teeheeee tapi minggu depan trial :( trial untuk economics ngan english je. nasib baek la kan. tolong doakan jugak ek? terima kasih :')

46 days more :'( lamanyaaaaa..

4 comments:

atok said...

lebar senyum shazzy gamba tu hehe ;p

shazzy :) said...

hehe mesti ah tanda bahagea :D

Ila said...

Take care...

And I always wish you the best of luck, dear...
What ever happens, I'll always remember you as the "becokers" student hahahaha

Miss ya!

shazzy :) said...

hihihi :') miss you too cikgu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...