Thursday, December 30, 2010

few days before new year :)


heeeyyyaaaa guyssssssssssss! i know you miss me. and i miss you too :D

haha lupa. ASSALAMUALAIKUM. okay sorry nak mohon maaf sebab bikin blog ni jadi bosang gile bahbeng. banyak je post dalam draft ni. tapi taktau apesal malas sangat. susah betol kalau malas. by the way, 2 hari lagi je nak masuk tahun depan. haha bunyi macam lama lagi je kan? tapi tulah, cepat bebeno mase berlalu. sekarang bile jumpa bunny pon macam sedih sebab kejap je lagi dia nak balik miri dah :(

btw, kalau yang dah penah baca. shazzy dah ade jiran yang sangat rapat. siap pegi holiday sama2 lagi. kalau nak g swimming senang je pegi rumah sebelah sementara nak tunggu swimming pool kat belakang ni nak siap :P then selasa lepas tak dirancang-rancang kitorang pegi makan pizza hut & KFC kat extreme park seksyen 13. tak caya tengok ni.



tapi tak jumpa gamba pizza so takleh letak haha

my mum and my dad ♥

see! ramai kan? haha malam new year tak pegi mana-mana sebab akan ade bbq with them. we're gonna have funnnn sebab diorang dah plan game sume. yela campur anak abah & ibu skali ngn anak auntie & auncle dah jadi 12. habislaaaaaaaa =.=

12 comments:

anithDEEBA said...

wahhh.chill gila dapat jiran macam niyh shazea. jeles jeles >.<

auny ngehngeh :D said...

adik you comel gilakk ! :)

zazaw said...

ei ei ei ..
seronok nyerrr

shazzy :) said...

anith: tulah kne jadi friendly sket bru diorg nak masuk ngn kite :D

shazzy :) said...

auny: tengok kakak la. lalalala :P

shazzy :) said...

zazaw: haah seronooookkkkkkkkkkk XD

Eazy Izzuddin said...

whoa...
besh2..
tgk ayam itu nmpk lapar..
xD

p/s: Entry Terakhir? Layans~

Cik Akma said...

eh ehh kfc sek13 slalu pegi sane hahaha.

azalia hjsalleh said...

wohoooooooo meriah gilakkkkk =)
seronoklah dpt jiran cm gitu
i bosan duk Kj sbb x close pun dgn jiran
masing2 buat hal sendirik

Fatima said...

masha'allah, the first picture is a beautiful picture of you! :)

x

hiro said...

sedappp.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wohooooooooooooooo yummy.

Nak ciket. bagus erat silaturahim camni :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...