Thursday, December 23, 2010

frust tertonggeng yang akhirnya membuatkan diriku tersenyum :)


assalamualaikum! hehe im back! lepas pikir2 balik kan, lantak lah kalau orang taknak kawan ngan kita pon, tak rugi pape pon. hehe sebab masih ada ramai lagi yang mahu berkawan ngan aku kat luar sana. kan kan? terima kasih :)

anyway semalam pegi times square. dengan sape? rasa-rasanya? lalalala :D memang dah aim at least nak beli sehelai baju, sebijik beg, ngan maybe sepasang kasut. shazzy bukan jenis yang shopaholic tu. tapi sebab dah lama tak beli barang2 mcm tu. dah kate pon year end sales. memang teruja habis la kan. semalam klua rumah dalam pukul 8 siap pegi cheras nak amik orang tu. dah la taktahu jalan ni. tawakal je. mula2 dah sesat. DAMN! nasib baik tak jam. kalau jam lagi bengang. dah la tengah nak pms ni. haha last2 alhamdulillah terkeluar jugak kat cheras leisure mall tu. lega gila bila dah nampak plaza phoenix. phewww =.=

lepas tu dia amik alih jadi driver. berbalik kat tajuk entry. bila dah sampai kat TS ingatkan nak berbelanja lah sikit. tunggu kedai bukak jap. bila kedai bukak teros serbu. dah pukul 12 ni tapi tak jumpe pape pon. pegi BB pulak kot2 ada. sekali takde pape. dah kecewa betol. ni yang tak suka bile keluar memang dah aim nak beli barang. memang takkan jumpa punya! tapi bile takde rancang nak beli pape, banyak je depan mata. dalam kekecewaan tu, si bunny bagi teddy bear. 2 pulak tu. thanks sayanggggggggggggggggg :)


lepas tu pegi the curve tengok wayang dan main bowling. pukul 5 tak makan lagi. baru nak gerak pegi OU dah stuck kat luar the curve. sedih betol dengan jam kat sini ha. haihs. at last, teros serbu johnny's kat OU. bunny makan banyaaaaaaaakkkkk! sangat! haha lepas ni taknak bagi dia order dah! haha. tapi kan, memang the best day ever! even though memang tak beli pape which is kinda disappointing, tapi bila dah dapat teddy bear nye, lepas tu bunny pon macam retard sikit. retard di sini iaitu retard yang comel. tiba-tiba bunny jadi clown. memang senyum sampai telinga je. terima kasih sayang sebab sanggup teman. hehe thanks Allah for giving me the opportunity to have him in my life :)


19 comments:

syeera fauzee said...

alolorr comeynye laa dpt teddy dah. bkn takat ada bunny jaa. teddy skali tuh hokehh. hahakk

sweet laa yangg. hee. i loikeee! :D

p/s: lenkali amek laa pix teddy skali, mau tgk smee. hihikk :P

Zulfahmi Abidin said...

ah.perempuan semua same jer.kuat makan..grrr.kalau cerite tak cerite pasal makan tak sah.^_^

Afendi Othman said...

pergh..puas dating camni...bestnye

nani :) said...

sweeetttt gila okay! suke tengokkkkk, semalam ingat nak jumpe tapi tak sempat lak, lambat sampai sangkut kat jem. huhu. tapi takpe, anith kate dia nampak awak ngan bunny, nak tegur tapi segan. ekeke ;)

shazzy :) said...

tula ingtkn mmg nak amek gmba ngn teddy tu. skali lupa plak dah hehe

shazzy :) said...

fahmi; elehhhhhh laki yang selalunya byk makan tauuuuu

shazzy :) said...

bro afendi: hehe tula alhamdulillah;)

shazzy :) said...

nani; tula pasal kan.. sedihnyaaaaa bile tak dpt jumpa sbb bkn senang kite nk jumpe. uwaaaa. tulaa anith niii segan2 lak die haha

anithDEEBA said...

hehe.yeay!LIVE tau shazea.fuhh.sorry.memang segan nak tego tau.panggil shazea dalam hati je. :'( sobs sobs sobs.takpe.tade rezeki lah.next tyme lah. :) okeyh?

Myra Arshad (: said...

bestnya jalan - jalan. huhu. makan makan dan makan :p

shazzy :) said...

anith: tula rugi je tak dapat nak snap pic kite kannnnn huhu

shazzy :) said...

myra; tau takpe, mkn jela keje kalo kua tu haha

Cik Akma said...

alaaa sweett nye korg ehem2 :)

shazzy :) said...

sys akma: hehe thanks!

Ery Farieha said...

tu bunny ek?
seiras la muka korang. hehehehe

aienyerika87_badlisyah said...

sweet~(^____^)

Farhana Malek said...

wish both of you will happily ever after ;)

wunny said...

hahaha. bley dpt teddy pulak. comelnyer !

shazzy :) said...

thank youuuuu :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...