Tuesday, August 31, 2010

merdekaaaaaaaaa! :D


sesekali kita kene buat muka annoying :D

haha. ramai tanye aku nape tak update blog lagi pasal gathering. maaaafffff! camera usb tinggal kat sunway. saya masih bercuti ni :) esok lusa insyaallah saya update. teehee dah simpan dalam draft dah. tunggu nak upload gamba je lagik. overall, gathering memang best even aku datang mase maen bowling ja. dalam entry pasal gathering nanti aku cite full.

anyway, MERDEKA!! heee :D aku baru balik dari jalan tar ni sebenarnya. abah la, dia ajak jalan2, mula2 aku taknak sebab confirm jam. tapi guess what? teruja aku dari shah alam ke KL tak sampai 20 minit plus mase nak parking lagik. memang lengang. agaknya sebab bulan puasa kot. kitorang pegi kejap je sebab takde ape nak beli. saje nak tengok orang2 yang excited nak sambut raya. cakap orang ni aku pon sama. tapi ni first time pegi jalan tar tak shopping. and tak spend mase kat sane lebih dari 3 jam. wow! pecah rekod ni x)

tapi yang tak bestnya, kaki aku melecet. mana la penah berjalan pakai selipar. ntah tadi mcm dah lambat sangat teros grab je selipar. memang melecet =.= pedih je uwaaaa! tapi takpe, janji dah dapat belikan nenek punya ole-ole. dah lama nenek mintak. for you i will nenek! heeee. okay, nanti aku update pasal gathering ye :)

15 comments:

Razman LOP said...

jalan je mu....

Razman LOP said...

jalan je mu....

NuR 'aQiLaH said...

sedey betol x bulehhhh join wuu T__T

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said...

RINDUNYA NAK G JALAN TARRRRR:(

ZACK ENTRY said...

salam merdeka shaezy..=)




latest entry Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Yang Ke-53

zazaw said...

HAHA ole-ole saayaa .? tak mau belikan jugak keeeeee HAHAHAH

shazzy :) said...

razman jelssssss....

shazzy :) said...

aqilah: haha alaaa ajak la family u shopping gaks :P

shazzy :) said...

naura: alaaa kesian diaaaaa :')

shazzy :) said...

zack: nama saya shazzy bukan shaezy :(

shazzy :) said...

zazaw: ole2 awak? hehe :P

Cik Akma said...

babee, dtg la putraa. daa ni x sure bile nak dtg shah alam huu~

Zulfahmi Abidin said...

bahahaha.tahniah.anda join gathering ari tuh.hehehe

bdway..u need help on ur comment site..awk kene buat somehting.bukak URL nie utk tutorial yg fahmie maksudkan..http://fahmie-lifestyle.blogspot.com/2010/07/verification-oh-verification.html

igt.jgn menyusahkan org nk comment awk k..^__^

shazzy :) said...

kakkkkkkkkkkkkkkkkkk, takdenye shazzy nak dtg putra tuuu :(

shazzy :) said...

thank youuuuuuuuuuuuuuuuuu fahmi! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...