Thursday, June 24, 2010

geram dengan komuter!


haha title ne syahminami yg hot tu kasi :P eh syahmi! lagu blog awak best! woot woot ♥

sekarang baek aku cite yang membuatkan hari aku sangat stress. SANGAT! actually aku baru balik dari seremban ne. baru sampai umah. pegi melaka jap nak amek sijil. yg tu esok2 ke aku cite skali ngn gamba sume. mcm siot tau tak? dah nak sampai KL sentral ah lepas lalu mid valley. skali stuck. paham tak stuck tu ape? TAK BERGERAK! nauzubillah memang bengang gile eden. mula2 ingat mcm dalam 10 minit ke hape je, skali lebih dari 1 jam. mula2 aku tak rasa panas lagi tau, mengantuk ja, so aku pon tdo. sepuluh minit pastu kot, bangun dah berpeluh2 dah. panas gila hot!

dah lpas sejam kot ade sorg pakcik amek langkah drastik pecahkan benda yang bile kita pusing ke kanan, pintu akan terbukak. haa dorang apa lagi. lompat keluar ah.

gila tau tak? dah la tinggi. nak turun senang lah tapi nak naek kat KL sentral tu nanti yg sarat nye. lpas tu tak ke bahaya kalo ade ktm laen dr arah bertentangan dtg kan kan? tapi aku ngn kwn2 aku malas nak amek risiko jadi kami duduk je la dalam ktm tu. konon macam Allah sentiasa berada di samping orang yang bersabar :') pastu ade pulak makcik2 kepoh excited lebih ja. tak paham aku. kalau dah panas, penat tu rileks je lah takyah nak kehulu kehiliaq. sejam lpas tu kot, baru la ktm tu kene tarik balik ke mid valley. haihsss =.=

dah la semalam pon mcm ni. kena tunggu bas dalam sejam gak ah. bende tak penat pon tapi dah kene tunggu mase panas-panas, tenaga sume kehabisan. fine! nak merajok ngn ktm. slalu kena cmni T__T dah la selalu sgt tipu masa, lpas tu lembab sedih paham tak sedih? :l

last last sebab nak ubatkan hati, makan McD! yeayyyyyyy!

24 comments:

anithDEEBA said...

haha.sian gile lah shazea.aihh.nasebek sabar jeh. :) btw,dtg mlake x habaq.

nani :) said...

Kadang2 pengangkutan awam memang mcam tah ape2 kan.
Tapi terpaksa la guna jugak kan.
Kesian shazzy. Takpe pengalaman. Sabar eh hehe :)

syahminami said...

hahahahaha... lawak-lawak.. ada awek cun sorang i can see from that komuter

shazzy :) said...

anith: mane i tau u dok melakaaaa :'( sorry ye dear :)

shazzy :) said...

nani: tulahhh i dah banyak kali sgt kena. tak suka ktm :(

shazzy :) said...

syahmi: u kata lawak syahmi? jahat gila! haha mata pandang ke laen plak tuh

nn said...

ya Allah kesiannya. tadi petang ke ni?

shazzy :) said...

nn: haah tadi petang :'(

azaliahjsalleh said...

pergh
eyh i ase dh byk kali ktm jd cm gini
x phmla

Syida Shukor said...

omggg . naseb baek tak nak ktm balik tadi masa balik keje tadi dik . tak pasal pasal jadi macam tu . dah selalu sangat kes macam ni . hari tu dekat seputeh . sampai akak pengsan dalan komuter boleh tak haha

shazzy :) said...

lya: tula masalahnye, dah la ramai pelancong, buat malu ja!

shazzy :) said...

kak syida; aahaha pengsan? haih popular jap en kak :P

Tina Farhana said...

pernah rasa prasaan camni. tp dlm bas. hangin gak time tu..huhu!

sabar ye dik ;)

syaril said...

okay lah tu.saje nk menguji kesabaran awak hahahaha

shazzy :) said...

kak tina; sbb sabar lah tak turun dr ktm tu :P

shazzy :) said...

syaril; tahu takpe, sedih =.=

nabil_potter said...

sabor je la :P

shazzy :) said...

tu ah sabar jelah :P

ZACK ENTRY said...

dahsyat gak yer..sian..
seb bek tak pernah berlaku kat diri ini..=)

I n n z said...

kesian nye .
dah lame x nek ktm .
sbb mende tuh mmg lembab .
salu balik semban nek bas jeh . cepat ;)

shazzy :) said...

zack: dasat gileerrr T__T

shazzy :) said...

lnnz, bas cm mahal sket dah ah takde duwet :')

Anonymous said...

hahahahaha...aku pun stuck gak ari tu kt kl sentral otw nak blek dr kl sentral gak r..smpai ttido aku tggu tren nak sampai..sakit ati+ngntok+penat....haha.

shazzy :) said...

dannnnnnnnnnnnnn PANAS! :'(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...