Sunday, March 21, 2010

kisah sadis saye untuk bbrp hari ne :'(


hye (;

dah lame saye tak update belog. alah br 2 hari . okay hidup saya sangat sadis skrg :( semalam ade makhluk pegi tumpahkan air dkat laptop . mase tu dah la saye tgah dok siapkan homework econs yg macam taik susahnye alih2 tak boleh on laptop . sumpah saye hangin . dah la taktau sape buat . nasib baek dah save kat laptop kalo tak lagi mampos .

lpas tu malam tadi gak saye punye kesakitan semakin parah . tak perlu kot sy bgtau sy sakit ape , cukup la korg tau yg smlm saye melalak dr kol 12 malam sampai pukul 3 . pukul 4 , terbgn sbb ya Allah sakit sangat..... :'(

and tadi abah pulak pegi Hong Kong , seminggu . lame tu tapi insyaallah pejam celik dah 7 hari berlalu . so, pukul 11 tadi saye kelam kabut pegi PAS sbb nak hanta laptop , tanye abg tu kalo format boleh bekap files tak . dye kate boleh tapi RM50 ! hish cekik darah tapi takpelah demi laptop tersayang . and now, saye br balik lpas berduka lara , pasal sakit saye plak , lpas balik PAS, tbe2 saye rase bahagian luka saye tu sedang mengeluarkan sejenis cecair berwarna merah . bile pegang tak sakit , tapi yg pelik bile terlanggar sket, rase mcm terhiris pisau . serious tak tipu :( sakittttttttttt ;/

now, laptop saye dah okay huihuihui tapi saye rase esok taknak pegi skolah sbb saye rase tak perlu dan saye takot sakit saye makin parah . saye tak main2 bab sakit sakit ne , takde sape tau . tapi mlm ne kot saye pegi klinik . lantak ah doktor nk kasi MC ke tak saye ttp taknak dtg skolah , bye . nanti saye update betol2 . bye +.+

9 comments:

embun d tengah malam said...

cepat2 baik kamu

[~ killerzonboard~ ] said...

bgtaw mr azhar!!!
hahaha =p
jk jk..

alolo.. ciannye dier..
huhuh~

go take ur tyme..
rlx2.. cool2... chill2..
huhuh =p
wateva it is, wish me luck for my mocks k!!
heee =D

pwincess AJA said...

alahai.ciannye dik.
ibarat sudah jatuh ditimpa tangga.
xpe,sabarrr ea dik.
get well soon.;)))

shazzy :) said...

thanks (:

shazzy :) said...

bgtau la wekk tak takot ! tu ah kesian kan ;/ okayyy goodluck hakim (:

shazzy :) said...

tau takpeeeeee sdeyhh :( okay thnks kak aja

amar said...

maaf saya tak boleh tolong sebab hal perempuan-no komen
hopefully sihat semula supaya dapat beribadat seperti biasa(eh betol ke aku cakap macam ini???)

shazzy :) said...

ngok ! ne bukan bendera merah ah siot tol haha

amar said...

hahahha
k i faham....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...