Sunday, December 13, 2009

lovely amsterdam ♥

^_____^

comel kan ?

bukan yg atas ney , smiley tulah hish

wekkk ! okayyy i would like to share my 14 days trip to UK now !

attention !
to view the pictures better , click on them :)

wee but its gonna be more than 1 post la obviously cz 14 days dude ! korang pon boleh sempat g kincit jap nak smbg bace kan ? so , we left on raya haji . pukul 12 kot klua dr umah cz our flight was at 3 something . have u ever imagined being in the aeroplane for 13 bloody hours ! haha . memang masak btol punggung masing2 . luckily we arrived there earlier and mse tu dah pukul 10.30 malam sne . kat msia dah pagi mse tu . tapi kan kan flight ke amsterdam kol 8 ESOK PAGI ! melepak la kat airport tu ngn beg bertaburan . ahaha . ee lagi 2 jam nak g amsterdam . i just slept all the way huahua . fine . 2 degree shoot sejuk gila bhai , haha !



lawa kan amsterdam ?

act i wasnt expected to see many bikes behind there . u see ? dorg kat ctu gune bike je ke mana2 . then ade tram je atas jalan . takdela gempak mane sbb kat Australia yg I penah pegi pon cmtu gak .

well then mse tu dah ptg so we decided to hang around ams's city je . well , barang dye murah ? there's no way dude ! times rm5.10 untuk setiap barang la choyy . heee . ktorg tgal kat hotel brian . agak comel sbb kne share toilets . tak comel ? okayy T__T


well then , this is my parents . my lovely parents ♥ ♥


haaa lpas tu ktorg pegi canal cruise . tak best la if pegi amsterdam tak naek boat keliling sungai dye . hehe :P

haha abaikan yg sengetkan kepala di situ .

ibu I , dye mmg tak tahan sejuk . berlapis-lapis beliau pakai sweater .




see my dad dah biasa sgt tgk I wat lagak gedik en , dah ikot same . haha




mesti korang dah tahu I punye adik2 kesayangan yg mengada , ketot dan comel mcm kakak dye . eh ?


tak rase nak lempang ke minah ney ha ?

okay then , I tgah bengang nak pilih2 gamba kat camera ney . kejap okay kejap tak . well ade gamba yg tak elok view dye sbb salah pilih mode . tapi start hari 2 ,3 dan seterusnye dah okay . so peeps , can i stop here ? esok sambung lagi . boleh tak ? hehe :)

p/s ; okay2 esok saya tuka wallpaper k ?

20 comments:

Sharinginfoz said...

baguslah u happy......

Nisak Amin said...

nisak jeles part I

maisyara pot! pot! said...

na ur topi tu!! sungguh comey arrr...
hehehehe.. :)

shazzy :) said...

thnks :)

shazzy :) said...

haha jap2 , ade byk part neyh ! haha

shazzy :) said...

hehe boleh2 , sejuta ! :P

syaril said...

eeee bestnyeee T_________T
holiday satu familyyy best best

dLa said...

wahh.
best jee.
nk ole-ole . :P

humbleServant said...

seronok
jalan2 tgk kebesaran Allah

biler ko nak belanja aku g overseas haha

azaliahjsalleh said...

yangg , duet u tuh
i nk bayar cash la
sbb sekalian mahu jumpa u larh
bile leyh jumpa nie
ahahaaaaaaaa

shazzy :) said...

tulah , 9 of us . penat gile nak jge sorg2 gaa

shazzy :) said...

kak dla ; kalo nak kne jumpe dulu :)

shazzy :) said...

alhamdulillah . nanti la kalo nak kte g ijn , hehe

shazzy :) said...

tulaaaaaaaaaaa bile u nak jumpe i ? hehe

helena's said...

wohoooo best gilak~

shazzy :) said...

hehe :)

nikqistienna said...

whoaaa gila best!

missLeBBy said...

hoii best gilakkk !!!!!!!
u comel syg, geram i tau !

shazzy :) said...

hehehehe thnks syg , i tembammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm X)

shazzy :) said...

hehe mmg best la tina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...