Friday, December 25, 2009

Paris: The City of Love



assalamualaikum sayang :)

selamat pagi ! saya tgah hectic gile neh so saye tgah cube untuk menceriakan diri kembali walaupun tau saye tak mampu lakukan :( ahhhh let it be for a while , I nak sambung crite lagii wee wee . lpas Disneyland kan , I pegi jalan2 kat paris pulak . tuka hotel ke Pigalle . name hotel tu Grand de Turin :)

best sbb kne daki tangga 5 tingkat !! lpas tu kat paris adeee waffle sodappppppppppp ! :P



first skali ktorg pegi palace of king lewis , besttttt , cantik sgt tmpt tuu ♥




cantik kan ? neh dr jauh , cube dari dkat , hohoyyy :D

tapi kan nak kne jalan jauh gak ah , yg bestnye mmg lawa so tak penat lnsg . bayangkan , jalan tak smp 1km pon tp gamba dah seribu lbeyh , so whattttt ?? hehe



oh ya , one happy familyyyyyyyy :)

I ade crite tak I pegi ngn sepupu I , rasenye takk sbb tu ramai org tnye tu sape , hehe well . ktorg sume 9 org plus one of my cousins , hazeem namenye , umo ? lu pikiaq la sndighiiii ! :D

ktorg nak buat drama neh , teliti awww !


gaya sopan dulu


gedik sket


abah n ibu , we love you both so much !


abahhhh , nak duwettt !

hehe :P :P

then we all jalan2 keliling paris , mmg lawa sumpah lawa , cume mse ktorg pegi kan winter , so , sejuk yg amat , lpas tu hujan plak .


ney haaa sepupu i tuuu

well , skrgggg ktorg nak pegi tempat yg slalu didiami oleh bakal-bakal pengantin yg br kahwin , same la jugak ngn budak2 remaja zaman sekarang yg tgah hangat bercinta dok cbokkkk nak pegi tmpt ney


eiffle tower ! yabedabeduuuuuuuuuuu !

tapi kejap2 , pemandangan siang tak besttttt ! malam best , so kitorg pegi river cruise pulak . abah kate tak sah kalo kite pegi negara org tak cruise dye punye river , haha




well , kat sini sejuk gile so i tak sanggup nak jadi camwhore mse neh

kat sne pukul 4 dah gelap . so now kite nak pegi tgk Eiffel tower malam2 :)


seee lawa kan ? jeles cpat jeles cpat !!

hehe esoknye smbg lagi hoyeahh , ktorg buat drama lagi dpan hall tu gile best sbb tgah panas , ergh dah lame tak rse kepanasan :D













i loveeeeeee you sayang :)



nak pegi dpan eye on paris pula ♥





awwwwww :D


siblings saya :)




family saya :)



unique and magnificent !




nak balik opera sbb esoknye nak pegi london yeayyyyy :)

see u next time , chill !

p/s ; well dont get me wrong , im still sad :(

16 comments:

maisyara pot! pot! said...

nice picture awwww!!!! mai suke pic adeq shazea yg na kissing2 uh!!! so cute! and ur pic kt dlm bus uh! hehehe.. comey2 jep!!!

azaliahjsalleh said...

adoyai , sampai ke lantai korg posing
hu3

fikri FAUZI said...

perghhh..best gile paris..
;D

full of love,keyna said...

woa ! paris :D

seronok !

shazzy :) said...

tq mai ! shazea pon suke gilos kot gamba tu x)

shazzy :) said...

tula , excited lbeyh x)

shazzy :) said...

heheh mmg best pon x)

shazzy :) said...

heheh seronok la jugak , beribu duwet habes x)

lalabdkcomot said...

jeles gile shazzy..
tgk gmbr pon da taw mmg syok gile pg sne..

shazzy :) said...

ahaha jgn la jeles tapi mmg best pon pegi ngara org :)

Mya Zulkifli said...

loving those pics.. lovely.

been there done tht. Trice! lol.

shazzy :) said...

heheh thnks mya =)

syro said...

hee ,
:)
gojes gile cik sazzy .

sgt lawa uh ,
suke tngok gmba3 tuu

Sesumpah said...

weyhh BEST GB. jeleees lah :( heee :D

shazzy :) said...

ngeh2 tq syra :)

shazzy :) said...

hahaha dont be jealous lah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...