Saturday, November 21, 2009

janda baik best =)


ya Allah koranggg rindu gila nak update tapi been busy sbb camp la ape la . actually 13, 14 , 15 november aritu ade camp. yep CAS trip . we invited KMB , SUNWAY , Taylors to join us but at last they canceled . so sad tau coz mula2 nak pegi then tanak , mcm kentut pon ade haih ;/

so the we all went there by bus sampai sne dlm pukul 4 kot . then ade ice breaking sume . all trainers sumpah best . okayla fine ade yg mcm kelu je nak becakap tapi okayy la drpd jd patung je :) heee mlm tu ktorg ade games , A LOT ! hari first dah penat haha


here comes three angles fazlin , jasmeet , shazea , cewah cewah :P :P

mse sesi ice breaking , ktorg punye group name INDIE UNITED . de 6 org . ktorg 3 org ney , ngn firdaus , ian , mr surain . korng mcm knal ? haha

second day , we went hiking . ah just imagine , mlm tu memang lebat ah hujan , tanak licin plak . mmg best ah slide je , seluar dah mmg cantik gile ade corak . ahaha after 2 , 3 hours kot sampai tmpt abseiling ngn survival cooking . I punye group kne abseiling dulu . haha mule2 mmg cuak ah tp I try 3 kali pdhl 2 kali je boleh :D :D mmg best tgi en , haha

lpas tu ktorg buat survival cooking . eh tgk ah tangan sape masak :P :P




hehe comel kan comel kan ? KAHKAH . lpas tu dah habis hiking sume ktorg turun pegi lunch lpas tu buat rafting pulak . mmg penat tak ingat dunia ah kan . mlm tu dah rse nak demam dah . tapi cool je sbb ktorg wat camp fire . korang nak tau tak sape handle bbq ? nak tau takkkk ? fine laa tanak tauu :(






nak tau tak ?










btol neyyy ?












ahaha aku ah ! ceh

last day lak en , wuwuwuwuwu :( nak balik dah sdeyh ney . tapi pagi ktorg maen paintball . tayah ckp ahh first time haaa . group I menang :P :P haha


cool gila kan ? baek ckp ya !

haha then hmm nak balik dahh :( ktorg snap2 dulu lah kenangan . takpe nnt nak buat lagi kan korg kan ?

haah I bwk teddy g camp haha . terima kasih abg bear , abg apit , abg angah , abg arip n sume2 yg telibat lah , trima kasih byk2 kat cassie jugak and it was a splendid trip guys ! memang I rse I dah rapat ngn semua org dalam IB tu :)

*byk lagi nak update neyh , later eh :D

6 comments:

azaliahjsalleh said...

wow , fun fun fun wei

faqiha said...

BEST nye main paintball ;DD

nadd said...

omg omg!
i nakkkk pegy..
too bad i sakit mata skg niy..
:(

btw, ib sri kdu ble final babyy?

shazzy :) said...

hehe memang fun lah babe :)

shazzy :) said...

memang best =)

shazzy :) said...

hehe nak buat cmne sdeyh tau korang tak pegi ;( hehe ktorg da lameeee habis final mummy ! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...