Nuffnang code

Thursday, November 15, 2012

Eid-ul Adha in Newcastle #Part3

assalamualaikum people~~

This shall be my last but not least post about my Aidiladha. teeheee! tapi kali ni tak panjang sangat sebab I have tons and tons of assignments to be done!! arghhh seriously stress, sape suruh procrastinate lagi? PADAN MUKA myself :(


okay last week, my friends and I were invited to the 236's open house. makan free sape taknak? haha dah la beriyani, ade kambing pulak tu. sampai2 je kuah habis. so percaya tak kitorang memang duduk rumah tu sampai malam semata-mata nak tunggu kuah dal sampai. yelah, bayangkan makan nasi beriyani kering camtu, memang tak tertelan kot. elok je kuah dal sampai, ayam chicken cottage pun sampai! ahaaa memang double celebrations wuhuuuu! 


*sibuk je orang belakang tu* HAHAHA

malam tu balik serious kenyang gila! tapi rasenya tak tidur terus sebab duk sibuk cari bahan untuk assignment. nak mengeluh pun tak boleh, this is the road that I chose & I'll strive for infinite excellence insyaallah! ^__^


haha sila fokus belakang kitorang please!


and this is me with darius. elok someone snap, dia pandang tempat lain. brrrrr :P

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...