Nuffnang code

Wednesday, December 21, 2011

hibernate.


salam lovelies! 1 more day left for me to get out from this house ie pegi london. hihi. bukan nak keluar sangat actually, tapi macam bosan gila duduk rumah. dah la sejuk. apparently, duduk luar of course la lagi sejuk kan. tapi takleh la nak hibernate dalam bilik, duduk dalam selimut tebal tu lama-lama sangat kan, nanti badan pon makin montel, tenaga pon semakin berkurangan. im kinda excited though, sebab tak pernah pegi Boxing Day. tapi yang confirmnye boxing day tu akan jadi gila pack yang teramat. dah la tengah sejuk-sejuk ni, mesti stuffy gila nanti T__T

tapi tak kesahlah, at least ade jugak benda nak buat winter ni daripada terperap je dekat rumah ni. orang first year ni la excited melampau nak gi travel semua kan, tapi nak buat camne. malas nak cite. sedih memang sedih. takpelah, kumpul duwet sendirik jelah camnik. nak merajuk pon dah besar panjang, nak masuk 2* dah pon. maybe kena jadi independent sikit kat sini kot. maybe la maybe. haih.


anyway, takleh nak layan sangat kesedihan actually. nanti diri sendirik yang merana. oleh itu, marilah kita pergi packing barang untuk pergi London! hihi :D

7 comments:

dian:) said...

Have fun dekat London nanti shazzy! xD

eyza ♥ said...

best lahh nak p travell ..
tapi kenapa sedih pulak ??

shazzy :) said...

thanks dian! :)

shazzy :) said...

London boleh dikategorikan sebagai bukan travel sebab akak dah penah g sane 2,3 kali dan boleh pegi byk kali

Etong said...

bestnya. have fun and safe trip!

shazzy :) said...

thank you etong :)

hanabunga said...

waahhhhh pergi london!!!! teringin sangat taauuu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...