Friday, December 9, 2011

cepatlah cuti!


assalamualaikum . salam jumaat boboyz and gegurlz~

haha korang, takpayah jeleskan kite dengan ombak rindu boleh tak? kite tau ah UK takde malay movie. sobs. sobs. takpe, seminggu je lagi ni, lepas tu CUTI! say what?? CHRISTMAS HOLIDAY bhai. yeayyy! tinggal seminggu je lagi waktu persekolahan ni lepas tu boleh buat movie marathon dan ombak rindu haruslah ade dalam list. harap-haraplah dah ade orang upload full movie kat youtube mase tu, takpun dah boleh download ke. HIHI harapan kemain tinggi. heh.

serious tak saba nak pegi london for boxing day. serious mase ni memang clearance habis-habisan. mase ni ah nak spend duwet untuk dorothy perkins, topshop, miss selfridge, zara dan sebagainya. kat malaysia tak main ah, tak pandang lansung. sebab ape? sebab mahal weyh. kat sini bile sales memang tempting gila. bayangkan ah sebagai contoh, beg dorothy perkins yang memang dalam 30 pound (RM150) tapi kalau kat malaysia dalam RM200-RM250 tu, bila sales je dekat london ni, beg tu boleh jadi 2-3 pound (RM10-RM15). gila tak meroyan ke mase tu? HAHA okay sabar.

tapi dalam nak tunggu nak cuti nilah, esaimen makin melambak. letih+penat semua ade. dah ah tension dengan beberapa makhluk kat sini. ooops tercakap. tapi jangan ah terasa.

*buat muka kerek sikit*

HAVE A NICE DAY Y'ALL! :)

6 comments:

azalia hjsalleh said...

perghhhhh murah
belikan utk i jugak eyh.. *menyibuk*

hanabunga said...

jauh benar harga asal dgn sales eh.argh nak jugak! :)

akak pakai compact powder apa eh?cantikla :)

shazzy :) said...

lya: insyaallah kalau ade duwet :P

shazzy :) said...

hana: tau takpe. tu yg tak saba ni! haha

akak pakai maybelline dear, hehe thanks :)

syakey said...

camna UK nak tayang cta mlayu pulakkk kan. heheh

slamat nonton nanti!!

shazzy :) said...

agaklah kan, tak sedar diri btol kat UK ni T__T

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...