Nuffnang

Tuesday, May 31, 2011

the last farewell perhaps? :')


assalamualaikum :DD

i've decided not to postpone about this farewell sebab rabu ni nak poei bangkok. then besok pulak nak pegi pyramid so mestilah nak update cecepat. ade ape? tunggu!! :D


cukup gedik tak? hehe untuk pengetahuan semua, last sunway bebudak IB ada buat farewell untuk teachers and of course farewell for themselves sebab masing-masing dah habis exam dan akan pulang ke kampung halaman anytime soon. part of me regretted for leaving IB because of the bonds that we've created together and the ups and downs that we've faced together. well, everything happens for reasons kan? and im very thankful for the hikmah that i've gotten so far. alhamdulillah (:

may i let the photos speak?






the eyebefied people. i miss all the dramas people. you guys will be missed :')


okay tetibe rase macam comel kat sini lalalalala




okay saya sangat kuat makan pada malam itu.


the person whom i adore so much, mr masukor :)


ahah tolong jadi K-pop sangat weehhh! ;p


friends forever people :)


cinta hati nak balik lagi 2 minggu hoyeah hoyeah *terbang*

okay babai (:

3 comments:

zazaw said...

wo. g bangkok. bestnyaaaaa.. hikhik

azalia hjsalleh said...

nak honeymoon ke yangggg ?

wuhoooooo pakwe na balik. mesti teruja x terkira

shazzy :) said...

zazaw: hehe iyep best!

lya: yes syg, lg 5 hari! hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...