Nuffnang

Wednesday, May 11, 2011

day with bffs ♥


assalamualaikum semua orang! harini shazzy rasa happy dapat jumpa bff ♥ haha gedik tak? ni semua sebab moontary dengan nado. tsk tsk T___T

by the way, baru habis trial niiiii. lenguh gila tangan. isnin kena buat 6 essay untuk economics. lepas tu selasa kena buat theme study essay, dah rase mcm mesin gerudi dah. tapi memang dah plak lepas econs je teros nak gerak pegi karok dengan dua orang ni ngan kawan dia sensorang. sekali bila sampai kan, haaaaaa hamek kau, ada 4 jantan rupanya. tapi takpe. janji dapat karok. tapi tapi ni species yang suka emo bila dapat karok, teros macam tak enjoy sangat. isk isk.


introducing ned, moontary, shazzy, basheer :)


yang lain tak kenal nama. maaf. haha tapi lepas emo-emo tu, sumpah la happy dapat spend time dengan kawan-yang-konon-busy-takde-mase-nak-jumpa-kan. hehe sumpah best! tapi alangkah best kalau 5-5 geng bas sekolah ada :) ♥



7 comments:

cik bulan said...

hahahah aku dah bace da komen sexy tuhhh hahaha
ehhhhh gamba kita tiga manewwww? aahah

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

bestnya dapat hang out ramai2..:)

Ched said...

basyeer laa!
eja betoi2.. hehe
dah lama rupanya jd follower.. kuikui

shazzy :) said...

moon: gamba kite 3 bughok sangat derrr haha

shazzy :) said...

syafa: memang :D

shazzy :) said...

alamak kantoi derrr -___-

phoenixstudio said...

basheer..bdk matrik gue...lol

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...