Nuffnang

Sunday, April 10, 2011

bowling!

ya Allah ya Allah asyek lupeeeeeeeeeee jeeeeeee -___- entry camping tak buat lagi ni. takpelah kot. pre-camping dah update. camp betol2 takpayah la kot. yang penting, memang besssssssstttttttttttttttttttt :D

btw, lepas camp barulah rase mcm rapat gila dengan girlfriends ni oh ♥

btw, minggu lepas ade mufy game. kitorang reramai masuk bowling, eh ni memang all the time favourite. mase dating dulu pon selalu main bowling je ^__^


haaa ni mase kitorang g practice. haha practice bagai tu. mula2 dah dapat tempat ke-3 dah. tapi bila kire average jadi no-8 kot. harharhar :P

















malas gila nak cerita banyak. btw shazzy dah dapat no 5 la keseluruhan. last2 no 8 je. huahua but okay la daripada 50 lebih orang kan. actually penat ni, lepas ni nak kene tido sebab nak g melaka!! :D

3 comments:

yuyueyuliana said...

ececeyyyyy. hepinye dye :)

sarahunny said...

eh sha, itu tiz kan? uwaaaah. is she pretty in person?

shazzy :) said...

hye kak sara hunny yang comel :) yes indeed tapi sombong kak T__T

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...