Nuffnang

Tuesday, February 15, 2011

bunny, takpayah la balik sarawak :(


awaaaakkkkkkkkkkk, boleh tak awak tak balik sarawak 26 feb ni? pleaseeeeeeeeee? nanti saya rindu awak.. sangat :'(


nanti mesti saya rindu nak makan dengan awak, jalan-jalan dengan awak, awak teman saya pegi amik stock shawl, awak teman saya makan ape yang saya nak, awak teman saya buat homework, awak teman saya merajuk, awak layan saya bila saya nak camwhoring dengan awak, semua dengan awak. nanti bulan 6 baru awak balik sini balik. tak aci la macam tu. sape nanti nak pujuk saya bila saya merajuk nanti? siapa nak teman saya lagi? sedihnya :/

actually tak sangka cepat sangat masa berlalu. rase mcm baru kejap bunny balik sini. tup2 bunny dah sebulan lebih kerja part time, dah 2 bulan lebih balik sini spend time ngan shazzy. sekali nak kena balik dah? pastu lagi 4 bulan baru balik sini balik. lamanya :(

saya saaaaaaaaaaayyyyyyyaaaannnngg awak tau! ♥ awak balik sana jaga diri tau :'(



10 comments:

Admiral Hafiz said...

sweettttnye korunkkkk!!!!


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

azalia hjsalleh said...

x pe , i ade
boleh teman u sementara nak tunggu bf u balik bulan 6

syakey said...

takpe la shazzy. bak kata pepatah,jauh di mata dekat di hati gituuuu.


;D

shazzy :) said...

abg amirul: ahahaha perlu ke #korunkk tu? :P

shazzy :) said...

lya: btol ni? yeayyy awek cun teman i :DD

shazzy :) said...

syakey: memangla tapi dah jadi rindu dendam =.= wakaakaka

tuan tanah kedaung said...

mata korg damn sama!!!
secocok bak cekodok
hee
xdlah
seyes korg d iras2 aw
moga brbhgia selalu sygku
aminnnn

Amir Naufal said...

mcm bf maria elena la..sebijik..hehe

shazzy :) said...

thank you kak auni!! :D

shazzy :) said...

amir naufal: heeeeeeeeeeee jauh beza :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...