Nuffnang code

Monday, February 28, 2011

WAJIB WAJIB WAJIB DATANG! :D


assalamualaikum semua orang! hehe serious shazzy dah lama gile tak update belog ni betol2. mana sempat -___- minggu ni pon dah busy yang amat, selasa ada economics test, jumaat ni dateline untuk first draft research project english, tutorial econs yang melambak, bila dah banyak sangat tangguh jadilah mcm ni. tapi kadang-kadang bukan sebab tangguh sebab shazzy memang serious taksuka tangguh keja. pernah dulu satu masa, masa kat mrsm kot, tak tido sehari sebab kene siapkan kerja yang tertangguh. well, zaman sekolah mana biasa tak tido sehari kan, sekarang ni kalau taknak tido seminggu pon takpe, pfffttt T__T

lepas tu nak kena siapkan satu blog business untuk bakal ayah mertua lagi *amin* hehe yang tu memerlukan beberapa jam ngadap lappy ni. kalau nak amek mase study shazzy memalam memang tak boleh la kan, sekarang shazzy kena betol2 menelaah sebab dah last sem dan shazzy taknak menyesal di kemudian hari. berblogging memang boleh tiap-tiap hari tapi kalau itu akan memakan masa belajar sendiri, susah lah kan.

by the way, shazzy sedang berduka lara niiii sebab bunny dah balik sarawak. sedih :( tapi tak boleh buat pe sebab i chose this way so i have to accept it lah kan. takpe takpe, ni mungkin ada hikmah di kemudian hari. siapa tahu kan? rezeki bunny nak sara diri ini nanti ^__^ *amin*

tapi tapi tapi satu hal yang buat shazzy excited adalah ahad ni! iye! ahad ni iaitu 6th march 2011! haha tarikh penuh lagi kan. tapi korang ingat tak ade ape ni? ala yang shazzy dok cakap kan WAJIB TEKAN ni . alaaaa korang tak ingat ke? kan shazzy ade facebook page yang buat jualan sikit-sikit ni?


haaaaaaaaaaaa akan datang, ahad ni ade lagi sekali tau! so kalau rase2 nak jumpa shazzy datangla *haha tetibe* tapi kalau mcm korang rase nak shopping ke apa kan, datang la. ade nanti shazzy taknak upload kat the precious pumpkins, teros nak bawak g booth. baru suprise sket kan :P

MESTI DATANG TAU! JUMPA DI SANAAAAAA! :D


3 comments:

Zulfahmi Abidin said...

huhu.i wish i can be there as a gurl.^_^

Syahirah Abu Sufian said...

nice blog la..hehe..:)

Myra Arshad (: said...

daaaaahhh ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...