Nuffnang

Thursday, April 14, 2011

berlari berkejaran, seindah bunga di taman~


aloha~

seperti yang dijanjikan, shazzy kena continue dengan next entry yakni last day di melaka. yang tak baca lagi entry before ni sila BACA INI dahulu! :P pagi tu kononnya pukul 8 paling lewat untuk bangun sebab ingat nak pegi tanjung bidara sebab nak mandi laut. last2 pukul 10 baru nak gerak so decide pegi pantai puteri je sebab nak amik gamba je senang ^__^

sampai-sampai sana teros mintak orang amik gambar :D lepas tu masing-masing tuka giliran tolong amikkan gamba :)


with ieka ;)

with era sugar :D

with era and ying :))

and with all 8 of us :)

ieka, fatin, wani, ying, shazzy, aisya, era, durra ♥

sayang semua! till death do us apart. honestly, kalau stick dengan IB mesti tak sempat pegi holiday mcm ni T__T

with durra :D

with fatin amirah - tak boleh jumpa budak ni, mau bergegar kepala hotak masing-masing -___-

haha nak perasan kejap boleh? rase mcm classic gila gamba. ahahaha :P

lepas tu kitorang dapat rase coconut milkshake yg awesome posum tu! siap beli extra konon nak bagi kat bunny. eh, nak isi perut la okay :P then sorang-sorang ying drop, memula wani kat rumah dia kat melaka itself, lepas tu era dekat seremban, aisya dekat putrajaya, fatin amirah kat pekeliling, myself dekat PWTC sebab tumpang kakak kesayangan, durra dan ieka dekat sunway college. hehe thanks ying and thanks everyone for this wonderful holiday at melaka. and tak lupa dekat eika oranges yang tak dapat ikot sebab nak teman mak dia. takpelah, lain kali tau! sayang korang ♥ :D

tak sempat karok :(


8 comments:

Botak said...

hahaha., kesian org yg tangkap gambar tu..

zazaw said...

okayyy coconut shake klebang tuu kan kannn ? sedapp kan kan kan .. feveretteee tuuu

anithDEEBA said...

laenkali datang,bagitau eyh eyh :)

btw,dapat tak post dekat bunny coconut milkshake tu?hehe.superb kan rasa die?

shazzy :) said...

botak: hehe takpe gilir2 :)

shazzy :) said...

zazaw; sangat mantap! haha i bli 2 tapi habis cepat gile! haha

shazzy :) said...

anith: insyaallah tau :) hehe tak smpt pos dah masuk prut dulu huahua

Zulfahmi Abidin said...

wah.bestnyer.lame weh tak jumpe ko.rindu gle.^_^

shazzy :) said...

rindu hang gak fahmie :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...