Saturday, November 13, 2010

lepak di PELITA, shah alam dengan family :D


assalamualaikum people :)

haha pasal post saya dengan bunny tu, thanks for your support. doakan kitorang jugak tau. hihi semalam kan, shazzy pegi lepak dengan budak sri kdu. malas nak cerita pasal tu sebab tak ada yang menarik pon. yang paling 'best' sebab makan banyak gila. uwaaa lepas tu adalah incident yang tak boleh diceritakan di sini sampai shazzy stress gila-gila sampai makan banyak gila. ayat keling tapi nak buat macam mana. dah lama tak belajar bm. susun ayat pon tak betol dah. haha. lepas tu pagi semalam kononnya nak bertolak awal la. sekali pukul 12 baru bertolak. sedih gila. lepas amik ijad dari skolah teros pegi amik adik-adik dekat sering dengan muadzam syah. penat. serious. sepanjang perjalanan tidur. kesian ibu kena drive sorang2. abah takleh ikot sebab kerja. shazzy memang takde maknenye ah nak drive mercedes kat kawasan kampung. naya je semua orang nanti. sampai rumah dalam pukul 9.30 malam. gila lambat kan? lantak lah. dah sampai dah pon. lain kali taknak pegi dah. pegi tu pon sebab nak teman ibu je. huarrghhh!

haaa sekarang baru nak berbalik kepada topik. dari tengah hari tak makan memang kebuluq gila. so dah on the way balik semua merengek nak makan. sekali abah call cakap berhenti dekat R&R dulu beli pau ke apa then balik kita pegi kfc. dah kata ramai adik kecik, suka la depa dengaq kfc. memanglah alas perut je. bila balik abah ajak g pelita kat shah alam. kat situ mamak paling popular lah kot. besaq. haha :P


ijad bajet makan cili. tapi serious dia kata sedap. tapi takdelah satu sudu besar teros, makan sikit. dalam kereta semua orang gelak je dengar bebelan dia, adoyai.


see? licin. semua orang licin makan habis makanan masing-masing. haha tapi kalau lepak ngan family paling lambat balik pon pukul 2. tapi kalau dengan kawan, nak dekat subuh baru balik. hihi :p

3 comments:

Eazy Izzuddin said...

oh dekat je ngn umah hehe
xD

shazzy :) said...

hehe tau :D

Dda Ly said...

seronoknyeaa...hehe makan² bersama adik kecil..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...