Nuffnang

Sunday, November 14, 2010

year end sale kat the precious pumpkins!! :D



salam semua. post ini maybe akan menarik perhatian sesetengah pihak je. so tak kesahlah. memandangkan hujung tahun pon nak dekat dah, shazzy nak buat YEAR END SALE awal-awal lagi. starting from 15 november (12 am) sampailah tarikh tutup akan diumumkan kemudian. lebih kurang macam clearance sale jugak. so happy browsing! tak kenal maka tak cinta. kalau dah cinta silalah berbelanja. berbaloi-baloi :)


setiap item, tak kesahlah selendang ke, inner ke, foundation ke, baju ke, beg ke akan diberi discount sebanyak 10%! bukan tu saje, kalau anda campur item dan jadikan jumlahnya sebanyak RM30 dan ke atas, harga postage adalah FREE! jangan main-main tau, sekarang ni postage paling murah RM4 tu pon kalau beli yang ringan. bukan tu saja, even kalau korang layak free postage pon, korang still boleh nego okay? tinggal je comment kat mana2 gamba yang minat. or email me at fshazea@yahoo.com :)


thanks for reading :)
love ♥

6 comments:

Admiral Hafiz said...

nak2!
hehe


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Bella said...

woww!interesting :)

Eazy Izzuddin said...

pe je yg jual2 tu
mahu tahu gak...
xD

Entry Baru:
Oh Result

shazzy :) said...

admiral hafiz; haha beli ah :P

shazzy :) said...

bella; yeahh :D

shazzy :) said...

easy: sila2 nak kasi kat gf pon boleh:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...