Tuesday, June 22, 2010

hangout dengan kakak manis :)


entry phuket tak habis lagi. bila la nak sambung. hahah well lagu blog gedik sikit. nanti nak tuka balik. for a time being je nih. like always, just tekan stop kalau menyampah boleh? :)

anyway, semalam nak kata hari paling best tak adil lah tapi antara hari terBEST yg aku penah lalui lah. mana taknya, setelah banyak kali rancang tak jadi rancang tak jadi semalam baru jadi. Alhamdulillah syukur sgt. yelah bayangkan "things to do before you get old" dapat dibuat. haha melampau betol. okay ah tuka. "things before u get real busy". haaa baru betol! kan kan?

haha aku suka gila gamba ne. takda edit lansung dan nampak natural ja. dengan semua muka ketat jek haha. suka suka! :DDD ♥

actually, this hangout can be considered as the last minute plan. mana taknya siap call akak tu akak ne nak ajak klua. pastu banyak pulak busy tetibe. dah la ari selasa nak pegi melaka. takut penat satu, satu lagi takot abah tak kasi keluar lagi. tp takpe bantai jek. then, kak reyna pulak ade finals. sedih okek :'( tapi takpelah because there will always be next time kan kak kak? for sure lah takkan takde pulakkkkk :)

haha so inilah kakak kakak hot, cun, comel, gorgeous yang aku jumpa semalam. serious weyh comel gila akak dedue ne. patotlah ramai peminat. nasib baek due2 dah tak available, kalau tak memang ramai la akan singgah blog aku mintak number phone diorang! ekekeke, joke je kakaks. marah depa nanti :P

aku ne punye la semangat punya pasal kan pegi ikot abah pegi keje ha sbb takot bangun lambat. tapi sampai2 office memang sumpah mengantuk gila, pekena lagi dgn aircond yg gila kuat haihs toksah ckp ah kelentokan aku kan =.= mule2 aku mcm cuak nak amek kak annyss ne kat sg wang. lawak gak akak neh tak penah sampai pavi. tp boleh jd gak sbb aku kalo takde org bawak taun lpas takdenye aku pegi pavi neh. pastu bila jumpa2 OMG bersih gila muke dye then i ros cubit pipi dia sambil cakap,

"eee comelnya kakak shaz neeeeeeee" :D

sementara nak tunggu kakak bucuk lagi sorang nanti, ktorg lepak dpan kedai mooks. yelah kalau bejalan pon ade ape sangat kan? lepak2 cakap pasal itu ini dgan snap2 :)

akhirnyaaaaa! dapat berkumpul 3 3 dalam pukul 1 lebih. kak farah neeee sian dia sampai lambat. dia sampai ktorg tros makan sebab lapa tahap gaban sebab tak makan pagi :P tapi memang serious ah, aku tak sangka gila dapat jumpe dorg dan hanya Allah yg tahu perasaan i semalam. sukanyaaaaaaaaa :)

see! kak farah dah la tinggi, cantik pulak tu. patotlah ramai betol peminat dia :P


kesian aku jadi jambatan KLCC ja. yelah akak farah tu dah la memang tinggi. kak annyss plak pakai mcm selipar yg tinggi kat belakang tu. nampak ketot gila ohmyyyy :'(

jom kita naek tangga ramai ramai! >.<
mase ne kak farah maen nyorok2, comel tu nampak spek ja :P

kak farah ♥


kak annyss ♥

dalam pukul 4 kak annyss blah, pukul 5 plak kena separate ngn kak farah sebab dah nak balik. haaa sampai situ jela, hope to see u guys again! :D

8 comments:

nani :) said...

kenapa semua comel comel belaka ni haa? :))

azaliahjsalleh said...

lawa la kak anis tuh
suka tgk dia dress up cm gitu =)

NadNod said...

wow :D semua cantik2. love those outfit :) anyway, u nampak dah kurus la ^^

anithDEEBA said...

new look lah shazea.ta pakai shawl.comel.comel.comel.btw,korg betiga mmg santek lah! :)

shazzy :) said...

nani: diorang je comel i tak ponnnn

shazzy :) said...

lya; lawa kan kakak saye? hehe :P

shazzy :) said...

nadnod: awww thnks! haha mane adelah biase2 je ponnn :DD

shazzy :) said...

hahaha terharu la anith! tenkiyuuuuu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...