Nuffnang code

Tuesday, February 19, 2013

Happy New Year 2013!!


Assalamualaikum & good day peeps!

ZOMG lamanyaaaaaaaa tak update blog dah. ntah orang ingat Shazzy lagi ke tak ntah kan? sobbss. HAPPY NEW YEAR GUYS! may Allah bless us and lets cherish every moment to the fullest!


15 minutes of LIVE fireworks while shivering to death was sooooo worth it!! Happy new year everyone! May Allah bless us! Lets continue to blossom & brighten our days, to be a better person yeay! 

New Year's Eve - 31st December 2012 - 6.00pm :)

haha cerita basi betul. but these are few updates since 2 bulan tak update blog kan? untuk tatapan umum kalau ada sesiapa nak tahu la dan juga untuk kenangan diri sendiri & future generations (wiwiwiwi AMIN AMIN) - teringat pulak selalu guna ayat ni untuk karangan English SPM dulu. hahah.

1. Boxing Day 2012 - London


TEASER.

Insyaallah akan update pasal ni soon,  sebab banyak jugak nak cerita pasal Boxing Day kali ni. lawak pun ada, sakit hati pun ada. So, kalau nak tahu, silalah tunggu ;p tapi kalau nak baca pasal Boxing Day 2011 dulu, boleh KLIK SINI.  

2. JANUARY EXAM 2013

This exam counts 25% for the final exam. Alhamdulillah everything went very well though I am not really satisfied with the marks. Just imagine, you know you've done your very best for the exams and the marks turned out to be "bebiasa saje". sedih tau. mase keluar dewan tu yakin dah boleh dapat 90+. eh over. tapi tinggi la. hmm tak baik bersangka buruk. takpelah, Insyaallah ade rezeki akan ku tingkatkan usaha untuk final exams nanti. 

3. SNOWWWWWWWWWWWW YA ALLAH SNOWWWWWWWWW!!

Finally!! okay ni pun nak teaser gak ah. will update about this VERY VERY SOON!


4. Part-time teacher



HEHE. takdelah part time sangat. This is more to voluntary work. Daripada bangun lambat waktu weekend, better spend time mengajar budak-budak ni basic things about Islam. mana nak dapat kat sekolah sini selain daripada didikan ibu bapa diorang kat umah. So, kitorang ni sekadar membantu meMANTOPkan lagi ilmu pengetahuan diorang. sambil mengajar, banyak gak diri sendiri dapat. HIHI ;') the most important thing is, boleh lepaskan rindu kat adik-adik! :'D

okaylah dah kata mostly teaser. semoga kita berjumpa lagi :))


4 comments:

Liyana Erythrina said...

muncul ponngg !!
bestnya dapat main salji .. wuwuwu

zazaw said...

haaaaa update punnn
gila tak ingat?
mesti lerrr ingattttttttt
hiksss

shazzy :) said...

liyana: waaaa sorry kite tak dapat bukak blog awak! weeeee thank you sbb tunggu kite :P alhamdulillah rezeki, nanti awak pulak ye ;)

shazzy :) said...

zazaw: ngehhh awak kalau tak ingat memang merajuk sakan la sayeee :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...