Nuffnang

Wednesday, February 1, 2012

magnificent Bangor ;)


assalamualaikum untuk sekalian bloggers yang hinggap di blog shazzy ni. kikikikih. ya ampunnnnnn lamenye tak sentuh blog ni. bukak dashboard pon tak. tadi tu pon kejap je buat Wordless Wednesday. anyway plan harini adelah untuk menyiapkan post yang tertangguh pasal winter break aritu. almaklumlah, busy study (konon). eh tapi serious! baru habis exam kot. takdelah baru sangat but still mestilah nak enjoy dulu kejap before masuk balik semester 2. hehe!

okay lepas pegi london haritu, saye pegi bangor. dekat north wales. memang takde ape sangat tapi sebab duduk dengan family kan so feels like home :D lagipon kak ngah and family layan mcm adik sendiri. alaaaaaaaaaaaaaaa :') pastu tempat dia pon lawa. serious lawa! countryside kan? dah la memang suka countryside. memang worth gileeeeeeeeeee pegi situu :))


nampak tak kambing biri-biri kat blkg tu? baru ingat nak kejar tapi diorang ni gemok-gemok pon laju giler lariii T__T


inilah kak ngah shazzy tu. baik sesangat. terima kasih kak ngah atas layanan first class aritu :-D

see? cantik kan view dia? subhanallah :))


mase first day sampai tu tak boleh nak buatpe sangat sebab dah petang kan. dah la pukul 4 dah gelap. lagi la memang tak best nak berjalan. tapi bile sampai rumah, ade lamb curry. ya Allah heavennyaaaaaaa makan tak ingat dunia. sangat sedap sampai abah pon cakap pipi dah mcm burger -.-"

besoknye pulak kitorang jalan dekat high street. memang rase mcm dekat oversea betol la sebab jarang nampak bukan mat saleh kat situ. dan building sangat-sangat-sangat cantik! nak nangis rase sebab lawa sangat :') *over*



then pegi Cheshire Oaks Designer Outlet Shopping Centre. tempat barang branded tapi boleh dapat dengan harga retail price which is harga kilang. memangla kalau nak ikotkan jenama mcm polo, burberry, louis vuitton etc tu kite tak mampu kan, tapi kalau nak merasa sekali sekala ape salahnye kan? tapi untuk shazzy memang takdelah mampu sangat. setakat carik boot untuk kegunaan tiap-tiap ari je. tu pon borong sampai 3 sebab murah sangat :P

dah penat shopping ape lagi? MAKAN! sanggup je uncle drive all the way to manchester sebab nak bwk ktorang makan dekat al-jazeera ni. tapi memang sangat worth la. setiap pinggan tu tak sampai 5 pound pon. dah la sepinggan bok! memang kene diet ah camnik T__T





nama city yang terpanjang di dunia :P




then, hari yang berikutnye ktorang pegi la jalan2 dekat museum la, cathedral la untuk amek gamba dan buat kenangan nk tunjuk dekat anak dan cucu-cucu nanti kan ^__^

bangor business school :)

sedihnye nak tinggal bangor ni!! lawa sangat. surely insyaallah akan pegi sane lagi nanti :)



mase keluar fossil aritu, atheera (anak kak ngah) hulur barang ni. "kak fatin, ni buah tangan daripada kami sekeluarga :)" masyaallah terharu! patotla sibuk tanye shazzy suke yg mane mase kat dalam kedai tu :P haish tetibe rindu mereka :')

hehe okaylah, sambung nanti pulak, see you guys next time :D

2 comments:

Razif Mokji said...

best la ye ... ble jenjalan kt negara omputeh, ye la rezki belajar kt sana. Good luck to you

~~ nOyuE N wAfiE ~~ said...

jom join GA dr sy..
http://cahayasenyuman.blogspot.com/
=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...