Nuffnang

Monday, December 19, 2011

BMN bowling tournament.


assalamualaikum people! hows your weekend? mine was greatttttt! lama dah tak rase cuti macam ni. tahulah UK sistem camne. belajar, belajar, belajar, belajar baru cuti. cuti pon sebulan je ni. lepas tu cuti sebulan lebih bulan 3-4 untuk esther nanti. mase tu kalau nak balik pon dah tak berbaloi sangat sebab nak kena study untuk final bulan jun, lepas tu cuti summer 4 bulan. kire macam setahun jugak lah shazzy tak balik malaysia ni, berjauhan dengan family. tapi alhamdulillah, i tak homesick lagi sampai sekarang. maybe sebab dah biasa jauh since form 1 kot? even mase buat foundation dulu pon duduk hostel, kalau nak homesick tu memang mengade-ngade jelah. tapi kalau homesick rindu boyfriend adelah sikit. okbai :P

eh jap! belom habis cite lagi. sabtu lepas kan, ade tournament bowling. memang rindu gila nak main bowling ni. last main kat msia dlu pon bulan 7 tak silap, before nak fly. bile diorg buat tournament ni, macam terfikir gak nak main ke tak sebab macam takde geng, tapi lantak ah. nak lepas gian punye pasal walaupun tak teror T___T



my teammates :)



ramai gak kan orang melayu kat sini? tapi jangan terkejut, ni baru sebahagian kot. ramai je lagi yang tak dtg haritu. tapi sedih, sebab 3-3 game total 303 je jatuhan pin shazzy. kate je banyak kali main tapi tak pernah nak build up skill tu. sedih btol. tetibe rase nak amek kelas bowling. eh? HEHE.

okay nak sambung tengok movie, pastu tido pastu nanti shazzy update lagi. toodles~~

5 comments:

azalia hjsalleh said...

303 tu kira hebat arr dri i
hoho

Nisak Amin said...

adakah dalam gambar ketiga,shawl putih bunga merah itu kak Syahida namanya?

shazzy :) said...

lya: alaaaaa mesti u lagi hebakkkk

shazzy :) said...

nisak: yeeeeeeee knal ke?

Nisak Amin said...

Kenal sangat! Heheh kalau jumpa lagi,kirim salam :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...