Nuffnang

Sunday, August 7, 2011

enjoy your sunday y'all! ^_^


assalamualaikum! teeeheeee awalnya saya update belog pagi ni. salam ramadhan yang ke-7 korang! oh and happy sunday too! haaa GIVEAWAY dah nak tutup, besok bersamaan dengan hari isnin, lapan haribulan lapan, pukul sebelas lima puluh semilan malam, akan tamatlah GIVEAWAY yang telah diuar-uarkan selama lebih kurang sebulan ni. list name part 1 dah publish. tunggu part 2 pulak ye? sebab memang dah dalam draft, yelah takkan nak buat sampai part dopoloh kang bosan plak orang nak tengok blog shazzy dah sebab asyek update pasal giveaway je :(

okay dah namo sedih-sedih, itew kan tengah mood puasa ni. takpayah pasang lagu raya sangat, baru hari ke berapa ni. by the way, semalam ramai gila orang dekat rumah. sambut ijad's belated birthday and my upcoming birthday. sho sweet :") haaaa nak tahu ke when is my birthday? carikla sendiri. kot2 ada yang nak sponsor hadiah ke, bagi cupcakes ke, sponsor tiket penerbangan pergi balik bunny balik dari sarawak to celebrate my birthday ke, hadiah percutian ke, apa-apalah boleh inbox dekat facebook kite *omg bajet hot* okay tak lawak! gurau je, tapi kalau lah ada yang sudi apa salahnya kan? sebab sedih. sebab anniversary dengan birthday tak dapat sambut sama-sama. sedihnya :(

haaa tu takde motif sedih sorang-sorang, i believe orang kat sana yang tengah bace blog kite pon mesti sedih kan? takpe nanti lagi 20 hari kita jumpe k!! wanna shop for raya together, wanna break fast together, wanna pray terawikh together and wanna sahur together. amin :')

btw, nak mintak tolong boleh? VOTE KAT SINI! like la page tu dulu. kalau taknak pon takpe, tak pakse tau :'D

thank you for the wonderful and blessed 372 days with you sayang ♥

3 comments:

Heidi Shafiq said...

happy birthday in advance.. :) haha..

shazzy :) said...

ahaaaaaa thanks :)

نور افيره said...

dah vote... ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...