Nuffnang

Tuesday, July 12, 2011

semoga mimpi ini menjadi suatu kenyataan.


assalamualaikum readers "_"

apa khabar? dah join shazzy punye GIVEAWAY belom? kalau belom moh le ajak kawan-kawan join sekali. 8 august tarikh tutup! tapi janganlah lengah-lengahkan sebab kalau makin ramai join, makin cepat lah tarikh tutup. heeeee alhamdulillah buat mase sekarang, dah beberapa orang dah join. insyaallah nanti kalau berkesempatan shazzy akan buat satu list name dan link blog korang yang dah join okay? :)

but for today i wanna share something with you guys :D

MY DREAM CAR!

heheh kalau sesiapa yang memang dah follow blog ni lame dah, tahulah memang dari dulu nak mini cooper. tapi taulah, student lagi, duwet simpanan pon ade berapa je kan. tapi perlu pentingkan yang lebih penting kerana yang penting itu lebih penting daripada yang penting! insyaallah kalau dimurahkan rezeki, lagi 5, 6 tahun nak jugaklah memiliki kereta ni guna duwet sendiri kan. doa-doakan jugak lah eh? heheh :D

dan doakan semoga dipermudahkan urusan saya, Fatin Shazea binti Jamaludin yang akan exam mengambil IELTS pada hari khamis (speaking test) dan sabtu (listening, writing & reading) mase pegi workshop haritu, diorang ade provide buku dengan notes tau. tapi bila buat latihan dalam buku-buku tu macam mencabar gila lepas tu buat orang lagi gabra nak amek exam. but i'll try and do my best for my abah and ibu as well as my future. doakan jugak, boleh? amin :)

saya mahu band 7.5 untuk IELTS! amin! doakan ye :)

15 comments:

azalia hjsalleh said...

NANTI JGN LUPA BWK I PEGI JLN2 DGN KERETA ITU ;)

amna said...

good luck.. semoga dapat capai impian n band 7.5 tu :)

shazzy :) said...

lya: insyaallah kalau betol2 jadi kenyataan :D

shazzy :) said...

amna: thank you dear and AMIN! :D

yuyueyuliana said...

gudluck dear. :) nant dah dapt band 7.5 boleh lah beli kete itu. hee :p

Engku Sofea said...

GOODLUCK SAYANG !:)

shazzy :) said...

yuyu: takleh nak bukak blog u :( ade malware la dearrrrr

shazzy :) said...

sofea: thanks sayang :D

Aweyn said...

my dream car but that was long time ago before i found out their price -_-"

goodluck babe. :)

shazzy :) said...

the price melonjakkan semangat i untuk beli :D

Shah URL said...

nice choice.. thats cool ~ ;)

Siti Zuraina Bte Amran said...

sis..minat kita sam la..saya p0wn teringin nak ada mini c00per nie..c0mel sangat..hehe..nie pasal terpengaruh dngan cita k0rea playful kiss...hehe

shazzy :) said...

shah: memang lah tapi mahal T__T

shazzy :) said...

haha sys minat sebab mmg ia comel sangaaatttttttt :D

ceLy. said...

am joining ;)

http://celywaly.blogspot.com/2011/08/shes-no-you-giveaway.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...