Nuffnang

Friday, July 1, 2011

Saya join Contest The Best Picture of Me :) "


muahahaha bulan ni berturut-turut join contest. takpe, ade rezeki boleh menang banyak-banyak, amin :D

so next contest is from my lovely friend, engku sofea. ohhhh dah pandai buat contest ye syg? budak ni kecik2 pon diam-diam ubi berisi tau!

comel je orang dia :-D

so sesape yang nak join boleh pegi SINI SINI SINI!

so gambar yang nak diupload adalah...



jeng jeng jeng











tadaaaaaaaaaaaaaaaaa! okay gedik. firstly, saya rasa gambar ni best sebab ade lomo fisheye tu sekali! kesayangan tu, beli gune duwet sendiri tuuuuu :D btw, gambar ni mase kat bangkok haritu, mase ni tengah pakai skirt so rase macam ayu-ayu gitu. dan yang paling penting, saya sendiri suka bila saya senyum begitu even bila muka nampak bulat gila :D

nak tag lya, syaril dengan nisak :)

dah alang-alang i join contest u, better i buat post untuk u jugak. tapi bukan nak bodek tau? sofeaaaaaaaaaaaaaaaa, even kite duduk dekat tapi susah sangat nak jumpe kan? even aritu last kite jumpe mase dinner same2 kat sekinchan dulu lepas tu sempat beli 1 beg vintage. tapi sofea, i nak shopping hangout seharian dengan u :( kalau memang rezeki i pegi uk, nanti bulan puasa kite try hangout okay? u try lah lapangkan mase untuk i tau tau? tapi kalau i jd buat twinning kat monash, yg tu memang WAJIB jumpe! makan dekat rock cafe pon jadilah okay? or datang rumah i swimming skali tau! i love you babe! ♥ ♥



3 comments:

azalia hjsalleh said...

ALAMAK LUPA PLAK YANG NIE

Engku Sofea said...

lya ! memang awak lupe. hehehe

Shazeaaaa !! :') Sobs sobs terharu baca tau. gambor pun comel. Best3 !

shazzy :) said...

lya: jom la join!

sofea: pastikan i menang tau! hhehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...