Nuffnang

Wednesday, March 16, 2011

booth THE PRECIOUS PUMPKINS dekat subang parade 6th march :)


assalamualaikum!!! ^__^


nahh, ni baru ade mase nak update pasal ilovebazaar aritu. serious mase demam minggu lepas memang tak bukak lappy. bukak pon sebab kene siapkan something untuk presentation je. lepas tu memang takde mase lansung. nak bernafas pon tercungap-cungap tau tak! haha :P

okay mcm biasa, pagi memang slow. dah la bukak booth sorg, memang nak kene angkut barang dua kali gak la. sorang2 tau takkkkkkk? lepas tu nak set up booth lagi, nak pasang penyangkut lagi, sejam jugak. lepas tu rileks sebentar berkenalan dengan makcik kat belakang, then ade kenal banyak orang belah kiri belah kanan. then dalam pukul berapa ntah, ade orang dok tenung-tenung. ingatkan sape.

rupanya kak aunie!! ya Allah sumpah lain gila muka dia dalam facebook. kecik je tengok. jumpe depan2 memang lain. dah la lawa! tinggi plak tu! ahhh jeles! hehe lepas tu dapat big apple free plak tu. memang sayang akak lebih la! sayangggg sangat :D :D

lepas tu atok plak datang! taktau plak atok keje kat al-ikhsan kat subang parade ni. baik betol atok ni bagi shazzy big apple jugakkkk. hehe so tak memasal dapat 6 bijik big apple. haha memang kenyang betol :)) terima kasih lagi skali tau atok! hehe :P atok ni memang baik, suka belanja orang, so kalau nak dia belanja, baik-baik la ngan dye tau! haha gurau je atok :))

lepas tu ain pulak datang :) ain ni kawan baik aku mase kat tgb. weee mase aku update ni, semalam baru jumpa dia tau tak. memang havoc gila. penat aku layan korang -_- tapi pasal tu, aku update nanti ye (:

lepas tu kak zeera plak datang. dye datang ngan pakwe dye aka abg amin. hehe memang dah lama tunggu dye shopping ngan shazzy ^^

pasangan bahagia : abg amin ♥ kak zeera :D

kak effi!! ibu kepada 3 orang anak yang sangat-sangat lawa! serious kak effi punye kehalusan wajah sangat shazzy adore :DD lepas tu kak effi cakap pon lembuttttttttt je :))

then bila dah petang sikit, housemate kesayangan datang. hehe terharu tau takkkk ^^ then balik pon ngan dorang. so sebagai tanda terima kasih., shazzy belanja dorang makan. diorang ni syu dengan maryam yg shazzy cerita kat sini tu :D

malangnya, maryam tak habiskan nasik, tapi pegi buat bentuk love pulak -__-

haha tapi serious best! agaknye terlampau excited tu yang balik2 teros demam kot kan. seminggu plak tu demam. tapi buat mase ni mungkin tak sempat nak bukak booth dah. kalau bukak pon maybe bulan jun nanti lepas exam dah habis. insyaallah kalau jadi memang shazzy akan announce kat semua orang for sure lah tau, hehe jumpa lagi :D

lastly, THANK YOUUUUUUUUUUUUU kepada semua yang datang, nanti bukak lagi skali datang lagi tauuuu :))


9 comments:

Zeera Lana said...

alololo
kesian die demam..
wahh,caption sangatt x bole blahh
malu malu :p
hehehehe

atok said...

bukn suka blanja org tp suka tgk org byk mkan HAHHAHA

KizZ said...

Weee....Beshnya dah bukak Booth...Kiz pun baru nak mencuba nasib kat huyoo bazaar plaza alam sentral...Cuak ni...26 & 27 March ni kitorang...huuuuuuu..

tuan tanah kedaung said...

sayang awakk juge
jga kshtan
xmo sakit2 walaupon akok nih misi
tp x suke tgok org sakit2 aw.
lol!!

shazzy :) said...

kak zeera: hehe na malu apenye :P

shazzy :) said...

atok: jeles la tu shazzy kurus :P

shazzy :) said...

kizz: hehe goodluck!

shazzy :) said...

kak aunieeeee : muahx oxoxox :D

azalia hjsalleh said...

bila ntah i dpt na pegi ;(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...