Nuffnang

Friday, September 17, 2010

raya oh yeah!


ASSALAMUALAIKUM WAHAI PEMBACA BLOG she's no you :) SEKALIAN! SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN!

haaaa dah hari ke-7 baru nak post. punyalah pemalas! camni, yang latest post tu pon hari before balik kampung. even bawak berukband, memang serious lambat beno benda tu nak berfungsi. serious, rase macam nak hentam kepala orang masa tu. last2, decide malas nak online teros. bila dah sampai seremban pon sama. line terkedek-kedek. dah la ada open house. lagi la sumpah malas nak layan. bila balik rumah pon, still berebut ngan adik2 nak guna lappy. sampai la ade rezeki shazzy nak gune 2 hari lepas, shazzy plak takde mood nak hupdate. memang taknak kena tempeleng plak kan?

tapi takpe, macam la ade sesape kesah. haha. korang raya best ke? mase last day puasa tu kitorang pegi kubur arwah tok wan sebab abah kata lebih afdal pegi before raya. okay ikot je. memang sebak tengok abah nangis :/ memang tak putus doa abah dengan ibu panjang umur. samela dengan family shazzy yang lain. insyaallah amin.

anyway, raya shazzy tahun ni laen sikit. sebab dah ade buah hati kan? serious dah lama gila tak wish orang tersayang mase hari raya. raya ari jumaat kan? dah la memang si dia nak jumpa hari isnin. rase mcm dunia ni ana yang punya ♥ haha. guess what? memang shazzy jumpa bunny hari isnin. serious rase mcm bersyukur sangat2 sebab dah lebih sebulan tak jumpa :( mase kat perak, duwet raya tak banyak lagi. balik seremban, then nenek pon buat open house memangla ramai datang. and of course dapat duwet raya jugak! haha alhamdulillah dah 19 tahun pon still dapat lagi kan, sapelah tak bahagia :P

tengok? mood malas dah datang ni.... sambung nanti tau tau? hehe


3 comments:

nn said...

dah lama tak melawat kubur huhu. btw, padan ah title raya oh yeah. ada cinta di hari raya. bestnya! :D

shazzy :) said...

samelah dah lebih 4 taun dah. hehe *malu*

Cik Akma said...

wahh hati berbunga2 eh skrgg :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...