Nuffnang

Sunday, June 13, 2010

IB group 4 presentation :D


there's nothing else i can say. eh eh *gedik gedik eh eh *gedik lagi

hmph camni ah padah kalo dapat tdo 4 jam je. dah ah eyebag tu tebal, still nak menebalkan lagi apehal ntah. haha i nak buat selingan jap :P

i penah amek embed code ne dr facebook tapi ade sesetengah orang takleh bukak sbb i set only friends je leh tgok. so, kalo lah korang still sudi tgok, tgok je especially budak IB!


harap maaf, video ne sgt tak cool. korang imagine dlm mse due jam, mse tu la i blaja, mse tu gak i buat sume ngn publish skali. memang keje last minute ah haha :')

ignore the smelly face. weuhh smelly ke? yela, ignore muka i yg tak seberapa tu teeheee

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...