Nuffnang

Friday, June 18, 2010

happy birthday ibu sayang ♥


hye everyone!

semalam adalah ari jadi ibu aku. haha yg ke brape kira sendiri. eh, tkyah kira lah, ibu aku baru 40-an. muda lagi :-) semua orang nak ckp ibu masing masing muda kot =.=

anyway mse malam 16 aribulan tu, aku taktau plak adik adik mmg dah plan nak sambut besday ibu tepat kol 12 malam. mula2 aku mcm eh takkan lah asyek aku je nak plan, br je aku ckp cmtu. abah ajak klua, bli kek. oh, memang tak menahan ah dah kol 9.30 dah silap2 secret recipe tutup. okay before melalut lagi, meh ltak gambaq penyeri blog. err penyeri la sangat. penampo skali kang br tau!


tadaaaa! tu diaaa bulatnya muka. boleh sesape picit sedut lemak kat pipi aku tu sket boleh tak? okay tak lawak shazea blergh! mata kita bengkak. sbb tdo lewat je minggu ne. dah kata cuti kan? heheh. lpas tu kita masukkan gamba adik dia yg lebih kuranggg je perangai doink!


ceyt! gigi tu boleh jadi iklan colgate tak? haha perlu tu! kalo tak gosok, ade je yg marah. selalunya abah la. lpas tu semua nak touching kalau abah dah start marah. haaiihhh T__T


okay. meleleh tak ayaq liuq? haha cappuccino cheese cake. nampak sedap kan? tapi dia punya cream tuu toksah habaq lah! cair di mulut dekat di hati. haa memang mse setengah jam before masuk pukul 12 tanggal 17 jun memang semua orang dikerah masuk dalam bilik. dikerah tu nyah! tak menahan. lpas tu tgal lagi sepoloh minit semua dah macam gelabah. turun pelan pelan konon taknak ada suara lansung. abah mmg stick ngan plan beliau konon nak ajak abah usha internet kat pc bawah. ibu ne jenis ikot je ape abah kata. haha

teett dah pukul 12. HAPPY BIRTHDAY IBU!

comel kan mcm aku? haha dah dah padahal aku yg ikot ibu. tadi malam plak ktorg g makan kat tarbush kat empire gallery yg baru bukak kat subang tu :)

okayy sila sediakan tisu sekarang. sekarang!



bukan dua ne je order. tapi tak sempat makan lagi adik2 aku dah pelahap. siot btol!

okaylah ibu. selamat hari jadi. moga panjang umur, makin comel dan boleh bagi kami adik lagi! haha love you so much ♥ ♥


6 comments:

anithDEEBA said...

hepy bufday to ibu shazea sekali! :) btw,nk siket kek tu. :D

azaliahjsalleh said...

chumel je ex i !
ahahahaaaaaaaaaaaa
muka u ikut ur mum , patutla lawa =)

Cik Akma said...

ohh dearr yg empire tu dah bukak eh? hahaa jakun japp sbb aritu mcm xsiap lg. hee~

btw happy birthday! :)

shazzy :) said...

anith: haha thank you :) amek lah, ade lagi dalam peti ais :P

shazzy :) said...

lya: hahaha biasak la tgok kakak dye sape kan. miahaha takde ah babe biase jeee :-)

shazzy :) said...

sys akma : dah bukak nak dkat sebulan dah kak oi! haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...